Antena Căutare

Finala Next Star 2021. Cine a câștigat sezonul 10. Școala Recea și elevii ei au convins publicul cu talentul lor

Emoțiile au luat sfărșit, iar Dan Negru și Șerban Copoț au anunțat cine este marele câștigător Next Star sezonul 10. Școala Recea i-a convins pe telespectatori că merită să câștige marele premiu de 20 de mii de euro.

elevii scolii recea tin in mana cecul cu marele premiu al sezonului 10 Next Star Galerie
Elevii Școlii Recea sunt marii câștigătoriNext Star sezonul 10 | Antena 1

Momentele de suspans au luat sfârșit, iar publicul și-a ales marele câștigător al sezonului 10 din Next Star 2021. În finala Next Star, publicul a putut vota doar concurenții care au primit 3 de DA în finală de la jurați. Astfel, publicul a decis prin SMS cine e câștigătorul.

Marele câștigător al sezonului 10 Next Star, ales din 8 concurenți talentați

Iată că, după multe momente de tensiune și de clipe de suspas, concurenții acestui sezon au aflat cine va merge acasă cu marele premiu. Sezonul acesta a fost plin de numere de talent și de clipe de umor.

Jurații și telespectatorii s-au bucurat de numere de teatru, de umor, muzică, acrobație și dans, astfel că, sezonul 10 Next Star a fost condimentat cu de toate. După 8 ediții în care concurenți talentați au defilat cu momente uimitoare pe scenă, competiția a ajuns la final și unul dintre ei a fost desemnat marele câștigător.

Școala Recea a demonstrat că are toate atuu-urile necesare pentru a primi marele premiu oferit de Antena Group. Cu siguranță, fiecare concurent a meritat acest lucru, însă elevii au reușit să emoționeze o țară întreagă, care i-a votat.

Cine a câștigat Next Star 2021. Școala Recea, marea învingătoare a sezonului 10

Dintre toți cei 8 concurenți (singur sau în echipă) Școala Recea a fost desemnată ca fiind marele câștigător al acestui sezon Next Star.

Finala a fost una senzațională, plină de clipe de „Îl avem, da, trofeul Next Star. V-ați făcut treaba: Loredana, Ștefan Bănică, Dorian. Acum e treaba celor care ne privesc la televizor. Îi știți, i-ați adus în finală. Start Vot”, a fost anunțul lui Dan Negru, iar din acel moment a fost doar o chestiune de timp până să se anunțe marele câștigător.

Românii au votat după preferință, iar Școala Recea a intrat în posesia marelui premiu. Dintre toți concurenții care au pregătit momente unice la Next Star 2021, doar unul a putut câștiga. Toți cei 8 concurenți au avut momente unice, pline de talent, momente care i-au lăsat cu gurile căscate pe jurați sau i-au făcut să se ridice în picioare, fiind muți de uimire.

Marele câștigător a pregătit un moment special pentru finală, în care talentul a fost pus în valoare. Juriul a fost încântat de prestația câștigătorului, astfel că, l-au recompensat cu 3 voturi de DA, fapt pentru care a reușit să ajungă la votul publicului și în final, să devină marele câștigător.

Publicul a fost la sentimentul juriului și l-a votat în număr mare, reușind să-i facă pe elevii Școlii Recea să câștige premiul pus în joc, oferit de Tedi.

Reacția Școlii Recea, după ce a câștigat Finala Next Star 2021

Bucuria câștigătorilor a fost evidentă, acest lucru s-a văzut chiar de pe scenă, atunci când și-au auzit numele. Emoțiile nu au lipsit nici ele din peisaj și au făcut ca această finală să fie una originală, cu o încărcătură emoțională constructivă, care i-a ajutat pe marii câștigători să fie în extaz.

Află accesând acest link cum îți poți vota preferatul în Finala de popularitate a sezonului 10 Next Star 2021.

Vezi cele mai tari momente din show → https://a1.ro/next-star

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay → https://antenaplay.ro/next-star-sezonul-10

Finala Next Star 2021. Amir Bălteanu, momentul în care jurații s-au emoționat complet. Micuțul a cântat alături de Damia... Şcoala Recea, marea câştigătoare Next Star sezonul zece. Finala, lider de piaţă în rândul publicului din mediul urban şi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x