Antena Căutare

Finala Next Star 2021. Marc Patric Mitrașcă a cântat o piesă cu un mesaj emoționant. Jurații au observat un lucru la vocea lui

Marc Patric Mitrașcă a trecut printr-o schimbare vocală de la audiții și până în etapa de finală, iar acest lucru s-a observat în timpul interpretării.

Marc Mitrașcă, interpretare uimitoare a unei piese emoționantă, alături de Florin Ristei la Next Star 2021, în finală Galerie
Marc Mitrașcă, interpretare uimitoare a unei piese emoționantă, alături de Florin Ristei la Next Star 2021, în finală | Antena 1

Marc Patric Mitrașcă a cântat alături de Florin Ristei în marea finală a sezonului 10 din Next Star. Cât de bine li s-au armonizat vocile.

Marc Patric Mitrașcă, piesă interpretată cu putere, cu un mesaj emoționant. Jurații au observat că voicea lui a suferit o schimbare

Marc Patric Mitrașcă a trecut printr-o schimbare radicală la nivelul vocii. Acesta a încercat pe cât posibil să ascundă acest aspect, dar jurații Loredana și Dorian Popa și-au dat seama despre acest lucru și l-au încurajat.

Marc Patric Mitrașcă și Florin Ristei au avut un duet de senzație în Marea Finală de la Next Star 2021, aceștia s-au armonizat perfect, iar juratul de la X Factor l-a acompaniat și cu chitara.

Citește și: Next Star, 29 mai 2021. Marc Patric Mitrașcă este al doilea finalist al sezonului 10

„În audiții m-am urcat pe scneă foarte emoționat și m-am bucurat când am văzut că unii dintre cei mai mari artiști ai momentului, preferații mei”, a spus Marc înainte de a intra în scenă.

„A fost bine, votați Marc”, spune Florin Ristei, după ce au finalizat momentul.

„Noi, jurații, am auzit schimbarea de voce, imperfecțiunile au existat. Dar greșelile nu au fost din vina ta”, spune Dorian Popa.

„E perioada aia în care vocea se schimbă”, explică Loredana.

Citește și: Next Star, 29 mai 2021. Marc Patric Mitrașcă, puștiul cu voce de aur și un timbru special, a luat cu asalt scena Next Star

Marc Patric Mitrașcă a primit trei voturi de DA de la jurați

Marc Patric Mitrașcă i-a convins pe jurați de faptul că deține un talent spectaculos, iar aceștia i-au oferit 3 voturi de DA care l-au trimis câtre votul publicului.

„Te duci către un adolescent frumos. Eu te văd și la X Factor. Ceea ce ai cântat tu în această seară a fost foarte bine. Trebuie să urmezi acest drum, să faci muzică, să ai încredere în tine și din partea mea ai un DA. Atenție! La Next Star se cântă la nivelul ăsta!", îi spune Ștefan Bănică.

„Îmi place că ai personalitate și simți muzica, chiar am simțit emoția. De ce ai ales acest cântec?”, îl întreabă Loredana.

Citește și: Next Star 2021. Cum îți poți vota preferatul din Marea Finală a sezonului 10

„Am ales acest cântec cu gândul că sigur avem un salvator acolo sus, în această pandemie”, explică băiețelul.

„A fost puțin strâns gândul, ai avut un blocaj mental. Ai avut un pic de teamă. Chiar dacă îți crapă un pic vocea, dacă este asumată și vine din suflet, nimic nu are ce să se întâmple, în această seară, Marc, că e finala, voi spune DA”, ii ofera Loredana votul.

„Înainte să-ți dau votul trebuie să-ți pun o întrebare. Crezi că ai avut tot ce-ți trebuie pentru acest lucru? Nu o mai lungim. Răspunsul meu pentru tine este DA”, îi spune și Dorian Popa.

Află accesând acest link cum îți poți vota preferatul în Finala de popularitate a sezonului 10 Next Star 2021.

Vezi cele mai tari momente din show → https://a1.ro/next-star

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay → https://antenaplay.ro/next-star-sezonul-10

Finala Next Star 2021. Carla Munteanu, dans emoționant cu care le-a transmis tuturor un mesaj puternic... Finala Next Star 2021. Annemarie Lutsch a pus în scenă un „dans al lupilor” pentru care a fost lăudată de jurați...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x