Antena Căutare

Finala Next Star 2021. Școala Gimnazială Recea, moment de acrobațe la nivelul performanțelor circarilor de renume ai lumii

Școala Gimnazială Recea a impresionat pe toată lumea cu numărul de acrobație pe care l-au pus în scenă, în marea finală Next Star 2021.

Școala Gimnazială Recea, moment de senzație pe scena Next Star 2021, n marea finală Galerie
Școala Gimnazială Recea, moment de senzație pe scena Next Star 2021, n marea finală | Antena 1

Școala Gimnazială Recea a reușit să îi facă pe jurați să rămână cu gurile căscate de uimire, atunci când au văzut în ce ipostaze periculoase s-au pus pentru a produce momentul.

Școala Gimnazială Recea, în Marea FInală Next Star 2021. Au produs un moment de acrobație și circ

Școala Gimnazială Recea, moment de senzație în Marea Finală Next Star 2021. Membrii școlii au avut curajul de a se pune în cele mai riscante poziții pentru a le ieși momentul dificil pe care l-au pregătit după ce au aflat că vor merge în această etapă decisivă a sezonului.

Școala Gimnazială Recea a fost surprinsă la final de unii dintre cei mai cunoscuți circari din țara noastră, mai precis de Circul Bellucci, care le-au spus și câteva cuvinte încurajatoare și le-au făcut o invitație imposibil de refuzat.

„Noi suntem o mână de copii de la sate. Unii sunt nevoiași. Noi pentru astăzi ne-am propus să ne iasă totul bine. Nu ne gândim la marele premiu. Avem emoții foarte mari”, au spus copiii.

„Cât de tare! Frumos show-ul! Bravo! Wow!”, a spus Dorian Popa în timpul reprezentației lor, după ce toți cei trei jurați și-au scos telefoanele și au filmat momentul impresionant.

Citește și: Next Star, 10 iulie 2021. Cine e Finalistul Serii. Școala Gimnazială Recea merge direct în Marea Finală a sezonului 10

„Sunt niște copii simpli, e greu să faci performanță de grup”, a spus Loredana, uimită de munca depusă de ei.

„Știu niște profesioniști de circ care vor să vă spună câte ceva. Circul Belluci e aici”, spune Dan Negru.

„E frumoasă viața de circar, dar e extrem de grea”, spune Dorian, care a lucrat alături de circul Bellucci în emisiunea lui Nea Mărin.

„Este foarte greu ceea ce au făcut și periculos și am vrea să îi avem la noi în echipă”, a fost invitația făcută de conducătorii circului.

Citește și: Next Star, 10 iulie 2021. Școala Gimnazială Recea, moment de acrobație, prin unitate. Ce le-a transmis Marian Drăgulescu

„Felicitări copiilor încă o dată”, mai spune Dorian.

Școala Gimnazială Recea, 3 voturi de DA de la jurați

„Voi îmi păreți mie ca o mare familie, așa îmi păreți mie. Știți să vă coordonați și să vă concentrați. Nu am cum să nu observ asta. Pentru mine sunteți o mare revelație. E minunat ce am văzut. Răspunsul meu e Da, iubiților”, le spune Ștefan Bănică.

„Felicitări, dragii mei, a fost wow. Și vreau să vorbesc cu Cleopatra, ai avut un rol important și greu. Tu ai fost miezul. Am stat un pic cu inima...”. spune Loredana.

Întrebați de mesajul reprezentației, liderul echipei a făcut câteva explicații.

Citește și: Next Star 2021. Cum îți poți vota preferatul din Marea Finală a sezonului 10

„Mesajul este despre viață - ești sus, o dată ești jos. Baza contează mult. Ne ajutăm unul pe altul să ne ridicăm. Nu putem unul fără altul. Ne susținem. Toți suntem egali, suntem o familie, un grup unit”, spune lidera.

„E o lecție de viață pentru toți. Pentru imaginație, creativitate, inocență. În această seară aveți un Da”, spune Loredana.

„Eu vreau să zâmbiți mult mai mult de atât. Ați fost geniali. Implicarea este uriașă. Sunteți o gașcă unită. Votați Școala Recea la 1313, răspunsul meu este DA”, spune Dorian Popa.

Află accesând acest link cum îți poți vota preferatul în Finala de popularitate a sezonului 10 Next Star 2021.

Vezi cele mai tari momente din show → https://a1.ro/next-star

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay → https://antenaplay.ro/next-star-sezonul-10

Finala Next Star 2021. Eric Dobriceanu, duet „până la stele” alături de soprana Irina Baianț. Cum au reacționat jurații... Finala Next Star 2021. Alex Lucaciu, moment inedit cu un instrument cu nume special. Un jurat i-a dat vot negativ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x