Antena Căutare

Lidia Buble, jurata "Next Star", a dezvăluit cel mai frumos cadou pe care l-a primit de la Răzvan Simion, iubitul ei! Artista a împlinit 25 de ani!

Lidia Buble, jurată în cel de-al nouălea sezon “Next Star”, a fost sărbătorită pe platourile de filmare, cu ocazia aniversării zilei de naștere. Artista a împlinit 25 de ani și i-a sărbătorit pe platourile de filmare.

Lidia Buble, jurată în cel de-al nouălea sezon “Next Star”, a fost sărbătorită pe platourile de filmare, cu ocazia aniversării zilei de naștere. Artista a împlinit 25 de ani și a fost mai mult decât fericită să fie înconjurată de colegi și copii talentați.

Colegii de emisiune, jurații Pepe și Dorian Popa și co-prezentatorul Șerban Copoț, în frunte cu Dan Negru, prezentatorul show-ului, au surprins-o pe Lidia cu un moment artistic pregătit special pentru ea și cu un minunat tort cu ciocolată și fructe de pădure.

Doamne, ce surpriză frumoasă mi-ați făcut!”, a exclamat Lidia atunci când l-a văzut pe Dan Negru cu tortul în brațe.

Însă cel mai frumos cadou a venit, desigur, de al iubitul ei, Răzvan Simion: o vacanță de nouă zile, în Maldive, un loc în care Lidia visează să meargă de ceva timp.

Un copil genial, de cinci ani, îi uimește pe jurații Lidia Buble, Pepe și Dorian Popa, sâmbătă, la "Next Star"... Lidia Buble, impresionată de o fetiță talentată la pictură, care susține că poate comunica cu îngerii...
Cum știi dacă cineva e atras cu adevărat de tine, în funcție de zodie
De cele mai multe ori, între un bărbat și o femeie, o relație poate începe doar dacă cei...
Horoscopul zilei de 28 martie 2023. Taurii se gândesc la viitorul lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 28 martie 2023 aduce vești bune pentru cei mai mulți nativi din zodiac....
Ultimele știri
x