Antena Căutare

Mircea Eremia a primit cel mai frumos mesaj după ce a lansat „Cardio”: „De ieri o ascult întruna și nu mă mai satur!”

De curând, Mircea Eremia, fratele Alinei, jurata „Next Star”, a lansat o piesă ritmată, care are toate șansele să devină hitul verii. „Cardio” are și un videoclip filmat la mare, cu un decor de vis și cu Mircea, în ipostază de îndrăgostit.

De curând, Mircea Eremia, fratele Alinei, jurata „Next Star”, a lansat o piesă ritmată, care are toate șansele să devină hitul verii. „Cardio” are și un videoclip filmat la mare, cu un decor de vis și cu Mircea, în ipostază de îndrăgostit.

„De ieri o ascult întruna și nu mă mai satur!”, i-a scris o admiratoare, în timp ce multe l-au certat că nu apare și Alina în clip. Cu toate astea, vocea inconfundabilă a artistei poate fi recunoscută în linia melodică, mai ales la refren.

Mircea a devenit în ultimii ani artistul după care suspină toate fetele și pe bună dreptate: e frumos, are talent, e celebru și e singur! În plus, deși are un fizic de invidiat, mezinul familiei Eremia nu se limitează doar la sport. Este student, are multe pasiuni și mulți prieteni. Cel puțin asta demonstrează postările de pe o rețea de socializare.

Vouă vă place „Cardio”?

Dorian Popa s-a pozat în chiloți și fanele s-au aprins imediat! Ce imagine i-a pus pe toți pe jar?... Alina Eremia, jurata „Next Star”, copleșită de complimentele unui fan: „Alina Eremia, ești cea frumoasă artistă!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x