Antena Căutare

Muzică populară cântată la pipă, solniță, lingură și cartof, în finala “Next Star”

Joi, 6 aprilie, de la ora 20.30, în finala “Next Star” a celui de-al optulea sezon, Petronela Bîrsilă (14 ani, din Târgu Jiu) îi va uimi pe Alina Eremia, Pepe, CRBL și Dorian Popa cu felul în care interpretează muzică populară la diverse instrumente neconvenționale

Joi, 6 aprilie, de la ora 20.30, în finala “Next Star” a celui de-al optulea sezon, Petronela Bîrsilă (14 ani, din Târgu Jiu) îi va uimi pe Alina Eremia, Pepe, CRBL și Dorian Popa cu felul în care interpretează muzică populară la diverse instrumente neconvenționale.

Dacă data trecută, aceasta și-a demonstrat măiestria artistică la sticlă, cănuță și nucă, în finală ea le va arăta juraților că se poate cânta foarte bine și la pipă, cartof, solniță și lingură.

Cum pe scenă alături de Petronela se va afla profesorul ei de muzică, Pepe îl va îndeamna să încerce, la rândul său, să cânte la... mititei și la... trofeul Golden Star.

Dacă va reuși profesorul să facă acest lucru, dar și cum vor aprecia jurații prestația Petronelei, telespectatorii Antenei 1 vor vedea joi, 6 aprilie, de la ora 20.30, în finala “Next Star” prezentată de Dan Negru.

Dorian Popa, supărat ca Pepe o invită pe Ozana Barabancea la repetițiile pentru finala ”Next Star”... Omar, puştiul minune de la Next Star, surpriză mare pentru fani! Ascultă teaserul piesei de care te vei îndrăgosti!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x