Antena Căutare

Next Star, 10 iulie 2021. Adriana Maria Păunescu, nepoata lui Adrian Păunescu, și-a cântat poezia compusă de ea la doar șase ani

Adriana Păunescu, nepoata lui Adrian Păunescu, a venit la Next Star 2021 și a interpretat versurile unei poezii pe care a scris-o chiar ea, semn că talentul acesta este în gena familiei.

Adriana Păunescu, nepoata lui Adrian Păunescu, pe scena Next Star 2021 Galerie
Adriana Păunescu a cântat versuri scrise de ea pe scena Next Star 2021 | Antena 1

Nepoțica lui Adrian Păunescu a venit la Next Star 2021 și a interpretat versurile unei poezii scrise de ea. Adriana Păunescu este o fetiță foarte gingașă și i-a cucerit pe cei trei jurați.

Adriana Păunescu, nepoata lui Adrian Păunescu, și-a cântat versurile pe scenă

Adriana Păunescu a pregătit un moment inedit pe scenă la Next Star, iar cei trei jurați au fost uimiți de talentul ei, care cu siguranță se trage din familie.

Fetița a fost foarte fericită când a aflat că a primit trei voturi de DA de la jurați.

Citește și: Next Star, 3 iulie 2021. Daria Mușat, cântec popular interpretat cu multă pasiune. Loredana s-a ridicat și a cântat cu ea

„Adrian Păunescu e aici, ea e Adriana Păunescu”, i-a făcut Dan Negru prezentarea fetiței.

„Eu l-am cunoscut pe bunicul tău, aveam 13 ani. A venit Cenaclul Flacăra la Onești. M-au chemat la subsol. Acolo era bunicul tău, era foarte obosit, el mai făcea și audiții. El nu se uita foarte bine la tine, era pe canapea întins și îmi zicea „să te aud”. A fost prima mea recunoaștere din partea cuiva atât de important și de mare ca bunicul tău, el mi-a dat pimul DA”, a povestit Loredana.

Citește și: Next Star, 3 iulie 2021. Raisa Brânză a scos „tot arsenalul” de talente pe scenă. Cum au reacționat jurații

„Eu l-am cunoscut pe bunicul tău, la Cenaclul Flacăra, pentru o cântăreață. Îmi plăcea de ea. Atunci am văzut ce însemna Cenaclul Flacăra. Tu ești fetița lui Andrei? Porți un nume foarte minunat. E o responsabilitate să duci cu mândrie mai departe acest nume”, spune Ștefan Bănică.

„Tata nu dădea sfaturi, ne lăsa să alegem din minunăția pe care ne-o lăsa. Când eram pe vapor, i-am zis vreau să sar în apă și mi-a zis dacă te opresc acum niciodată nu o să fii un om lber. Și am sărit în apă. A fost un exercițiu”, a spus Andrei Păunescu când a fost invitat să intre în scenă.

Citește și: Next Star, 3 iulie 2021. Săndulescu Diana și Drăguțescu Rareș, momentul de dans pentru care au primit note de 10 de la jurați

„Din partea mea, Adriana, ai un DA, pentru că ai avut curajul să vii aici și pentru că ești atât de grațioasă și de fină. E moștenitoarea unui nume...cu greutate”, spune Loredana.

„Mi-a plăcut foarte mult numărul tău. Răspunsul meu este DA”, spune Ștefan Bănică.

„În aceeași ordine de idei, mi-a plăcut capacitatea ta de a-ți distribui atenția în mai multe locuri, așa că răspunsul meu este DA”, spune Dorian Popa.

„Ești visul bunicului tău, cred că va fi scriitoare”, mai spune Loredana.

Sezonul 10 al emisiunii „Next Star”, de la Antena 1, aduce suprize de proporții mari

Talent show-ul Next Star, prezentat de Dan Negru, a revenit pe micile ecrane ale telespectatorilor, cu un nou sezon şi cu o nouă generaţie de copii talentaţi, dar și curajoşi.

În fiecare sâmbătă seara, Dan Negru va aduce în fața celor de acasă, dar și a juraților Loredana, Ștefan Bănică și Dorian Popa, unii dintre cei mai talentaţi copii ai României. Co-prezentator este Șerban Copoț care, pe parcursul show-ului, se va afla în culise, alături de micii concurenți și de părinții lor.

Potrivit regulmentului, cei care obțin maxim trei de DA și cei care obțin minim doi de DA din partea juriului, în fiecare ediție de calificare, au posibilitatea de a merge în Marea Finala. Dupa votul inițial acordat de juriu pentru fiecare concurent/grup care evolueaza, la finalul fiecarei ediții de calificare toți cei care au obtinut maxim 3 și minim 2 voturi de DA vor fi invitați pe scena pentru a fi anunțat câștigătorul care merge în Marea Finala.

De asemenea, concurenții rămași în competiție, care au obținut minimum 2 voturi de DA și maxim 3 voturi de DA din partea juriului și care nu au fost declarați câștigători ai ediției de calificare respective, vor intra la votul publicului pentru șansa de a concura în Finala de Popularitate.

Vezi cele mai tari momente din show → https://a1.ro/next-star

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay → https://antenaplay.ro/next-star-sezonul-10

Next Star, 10 iulie 2021. Anais Vușcan a cântat în chineză și i-a pus în dificultate pe jurați. Ce i-au spus aceștia... Next Star, 10 iulie 2021. Ana Burciu, cântec popular interpretat cu mult foc. Ce i-au spus jurații...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x