Antena Căutare

Next Star, 10 iulie 2021. Marco Rahmed are o minte de aur cu care poate face calcule impresionante. Loredana: „Ești un geniu”

Marco Rahmed i-a luat prin surprindere pe cei trei jurați cu mintea sa de aur cu care reușește să facă calcule de matematică într-un mod impresionant.

Marco Rahmed are o minte de aur Galerie
Marco Rahmed are o minte sclipitoare. Cât de repede poate face calcule matematice dificile | Antena 1

Marco Rahmed i-a luat prin surprindere pe cei trei jurați într-un mod în care nu se aștepta nimeni. Cei trei jurați i-au spus că e un geniu.

Marco Rahmed de la Next Star 2021 are o minte de aur cu care a făcut calcule de matematică impresioanante

Marco Rahmed a venit la Next Star 2021 și a reușit să primească numai complimente de la juriu. Acesta a intrat în scenă cântând la saxofon, dar numărul său a constat într-o demonstrație de matematică. „Eu m-am născut în Liban. Asta e a treia oară când vin România. Tatăl meu e libanez. Nu am mai vorbit în română de 4-5 ani”, a spus micuțul după ce a cântat la saxofon.

Citește și: Next Star, 3 iulie 2021. Vlad Negoiță, momentul unic de dans care le-a adus lacrimi în ochi juraților

Acesta are o abilitate incredibilă de a calcula serii întregi de numere. Iar jurații l-au apreciat cu trei voturi de DA.

„Marco poate fi mult mai rapid decât un calculator și mai rapid decât un om care scrie pe foaia de hârtie. Eu o să le citesc foarte repede. Marco le va calcula imediat”, a spus mama acestuia, după ce i s-a alăturat pe scenă, explicând car este abilitatea sa.

„Este un extraterestru printre noi. E un geniu”, a spus Loredana.

Citește și: Next Star, 3 iulie 2021. Raisa Brânză a scos „tot arsenalul” de talente pe scenă. Cum au reacționat jurații

„Ești senzațional, ce se întâmplă în creierașul tău. Puțini au acest dar de la Dumnezeu”, a spus Dorian Popa.

„Aveam 5 ani și mama voia să învăț tabla înmulțirii și am învățat-o în 5 minute”, a răspuns băiețelul atunci când a fost întrebat cum și-a dat seama că are acest dar.

„E un pui de geniu, ai un mare DA”, i-a spus Dorian Popa.

„Ești un copil genial și cuminte și cu o minte sclipitoare, nu pot să zic decât plecăciune, DA”, spune Loredana.

Citește și: Next Star, 3 iulie 2021. Daria Mușat, cântec popular interpretat cu multă pasiune. Loredana s-a ridicat și a cântat cu ea

„E un număr special, iar răspunsul nu poate fi decât DA”, spune Ștefan Bănică.

Sezonul 10 al emisiunii „Next Star”, de la Antena 1, aduce suprize de proporții mari

Talent show-ul Next Star, prezentat de Dan Negru, a revenit pe micile ecrane ale telespectatorilor, cu un nou sezon şi cu o nouă generaţie de copii talentaţi, dar și curajoşi.

În fiecare sâmbătă seara, Dan Negru va aduce în fața celor de acasă, dar și a juraților Loredana, Ștefan Bănică și Dorian Popa, unii dintre cei mai talentaţi copii ai României. Co-prezentator este Șerban Copoț care, pe parcursul show-ului, se va afla în culise, alături de micii concurenți și de părinții lor.

Potrivit regulmentului, cei care obțin maxim trei de DA și cei care obțin minim doi de DA din partea juriului, în fiecare ediție de calificare, au posibilitatea de a merge în Marea Finala. Dupa votul inițial acordat de juriu pentru fiecare concurent/grup care evolueaza, la finalul fiecarei ediții de calificare toți cei care au obtinut maxim 3 și minim 2 voturi de DA vor fi invitați pe scena pentru a fi anunțat câștigătorul care merge în Marea Finala.

De asemenea, concurenții rămași în competiție, care au obținut minimum 2 voturi de DA și maxim 3 voturi de DA din partea juriului și care nu au fost declarați câștigători ai ediției de calificare respective, vor intra la votul publicului pentru șansa de a concura în Finala de Popularitate.

Vezi cele mai tari momente din show → https://a1.ro/next-star

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay → https://antenaplay.ro/next-star-sezonul-10

Next Star, 10 iulie 2021. Denisa Bălan, moment de dans și gimnastică care i-a lăsat cu gurile căscate pe jurați... Next Star, 10 iulie 2021. Anais Vușcan a cântat în chineză și i-a pus în dificultate pe jurați. Ce i-au spus aceștia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x