Next Star, 19 iunie 2021. Cine e Finalistul Serii. David Dincă merge direct în Marea Finală a sezonului 10

Iată că, emoțiile au luat sfârșit și s-a aflat cine e marele câștigător al ediției de astăzi. David Dincă a fost ales ca fiind copilul care va merge direct în Marea FInală.

David Dincă merge direct în Marea Finală a sezonului

Antena 1

David Dincă, ales ca fiind al cincilea finalist al sezonului 10 al emisiunii Next Star. Cel de-al doilea câștigător al serii poate fi votat de public pe aplicația A1. La vot intră doar concurenții care au primit 3 X DA. Cel care strânge cele mai multe voturi de la public, va merge în Finala de Popularitate.

David Dincă, cel de-al cincilea finalist al sezonului 10 Next Star 2021

David Dincă a fost fericitul câștigător al ediției cu numărul 5 al emisiunii Next Star, sezonul 10. La finalul serii, după ce Dorian Popa, Loredana și Ștefan Bănică, jurații emisiunii, au ales cine merită să fie marele câștigător al ediției, iată că, David Dincă i-a convins că merită să meargă în Marea Finală a sezonului.

„Vă reamintesc că avem un singur câștigător”, a spus Dan Negru, înainte de a se anunța câștigătorul.

Citește și: Next Star, 12 iunie 2021. Trupa de dans Mini District, spectacol complet pe scenă, după ce au stins luminile. Cum au dansat

„O altă seară magică. Sunt norocoasă că sunt aici și că mă bucur prima de talentul lor”, le-a spus Loredana copiilor.

Cel care a primit responsabilitatea de a spune cine este marele câștigător al serii a fost Ștefan Bănică. Deși toți copiii meritau să ajungă în Marea Finală, numai unul a putut fi votat de cei trei jurați. David Dincă a fost feiricitul copil care a câștigat această ediție. „Da, am ales, am decis. Niciodată nu e ușor. Avem copii extrem de talentați. Numele lui este David Dincă!”, a spus Ștefan Bănică.

Citește și: Next Star, 12 iunie 2021. Maria Ene a cântat impecabil la harpă și cu vocea, iar Loredana a început să plângă

Sezonul 10 al emisiunii „Next Star”, de la Antena 1, aduce suprize de proporții mari

Talent show-ul Next Star, prezentat de Dan Negru, a revenit pe micile ecrane ale telespectatorilor, cu un nou sezon şi cu o nouă generaţie de copii talentaţi, dar și curajoşi.

În fiecare sâmbătă seara, Dan Negru va aduce în fața celor de acasă, dar și a juraților Loredana, Ștefan Bănică și Dorian Popa, unii dintre cei mai talentaţi copii ai României. Co-prezentator este Șerban Copoț care, pe parcursul show-ului, se va afla în culise, alături de micii concurenți și de părinții lor.

Potrivit regulmentului, cei care obțin maxim trei de DA și cei care obțin minim doi de DA din partea juriului, în fiecare ediție de calificare, au posibilitatea de a merge în Marea Finala. Dupa votul inițial acordat de juriu pentru fiecare concurent/grup care evolueaza, la finalul fiecarei ediții de calificare toți cei care au obtinut maxim 3 și minim 2 voturi de DA vor fi invitați pe scena pentru a fi anunțat câștigătorul care merge în Marea Finala.

Citește și: Next Star, 12 iunie 2021. Cine e Finalistul Serii. Alex Lucaciu merge direct în Marea Finală a sezonului 10

De asemenea, concurenții rămași în competiție, care au obținut minimum 2 voturi de DA și maxim 3 voturi de DA din partea juriului și care nu au fost declarați câștigători ai ediției de calificare respective, vor intra la votul publicului pentru șansa de a concura în Finala de Popularitate.

Vezi cele mai tari momente din show → https://a1.ro/next-star

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay → https://antenaplay.ro/next-star-sezonul-10

Ultimele știri