Antena Căutare

Next Star, 19 iunie 2021. David Dincă i-a pus lacrimi în ochi Loredanei cântând „Hallelujah”, iar Ștefan și-a amintit de tatăl său

David Dincă a cântat „o rugăciune” la Next Star 2021 și i-a pus lacirmi în ochi Loredanei. Cum și-a amintit Ștefan Bănică de tatăl lui.

David Dincă a cântat o piesă emoționantă la Next Star Galerie
David Dincă a interpretat o piesă care i-a pus lacrimi în ochi Loredanei | Antena 1

David Dincă a reușit să îi pună lacrimi în ochi Loredanei cu interpretarea sa emoționantă a piesei „Hallelujah” pe care a executat-o perfect. Jurații au fost foarte emoționați atunci când au auzit acordurile piesei și vocea frumoasă a băiatului. Ștefan Bănică și-a amintit de tatăl său.

David Dincă de la Next Star 2021 a reușit să-i pună lacrimi în ochi Loredanei

David Dincă a cântat o piesă foarte sensibilă, religioasă, cu care a reușit să emoționeze juriul care s-a ridicat în picioare pentru a-l aplauda. Loredana a recunoscut că interpretarea micuțului i-a pus în ochi lacrimi.

Citește și: Next Star, 12 iunie 2021. Bella Devyatkina, fetița care la 7 ani vorbește mai multe limbi străine. A făcut spectacol lingvistic

Băiețelul a ales să cânte o piesă care i-a sensibilizat cu adevărat pe cei trei de la masa juriului. David Dincă, la doar 11 ani a reușit să cânte impecabil piesa „Hallelujah”, cu care i-a și emoționat pe jurații care i-au spus numai cuvinte frumoase.

„M-a impresionat foarte tare ceea ce transmiți tu la 11 ani. Am să mă abțin să dau votul acum. Că mă pui pe gânduri”, a spus Ștefan Bănică.

Citește și: Next Star, 12 iunie 2021. Filofteia Bârdeanu, interpretare perfectă: „Ești un mesager al cântecului autentic românesc”

„Am observat o lacrimă. E ceva ce te emoționează atât de tare cânt cânți?”, l-a întrebat Dorian Popa pe David.

Băiețelul le-a dat o explicație care i-a lăsat mască pe jurați. „Pe mine mă emoționează faptul că Dumnezeu și-a dat viața pentru noi, iar noi am făcut doar rele”, a răspuns cu maturitate David.

David Dincă a primit 3 de DA de la juriu

Cei trei jurați au fost mișcați de răspunsul matur pe care l-a dat David.

„E fabulos ce ai spus tu acum. Dumnezeu ne mai arată în ultimul rând că e supărat pe noi. Nu mi-aș fi închipuit că este un copil atât de adânc în gândire. Nu mai am ce să mai spun. Ești fabulos. E clar că Doamne Doamne e cu tine și răspunsul meu este DA”, i-a spus Dorian Popa.

Citește și: Next Star, 12 iunie 2021. Cine e Finalistul Serii. Alex Lucaciu merge direct în Marea Finală a sezonului 10

„Am simțit un copil conectat cu Divinitatea. Și în ochii mei sunt lacrimi că ai cântat cu sufletul. când sufletul cântă, îngerii dansează. Și vocea ta și numele tău și cântecul, parcă ne-ai dus pe un tărâm Biblic. Ai purificat acest platou. Ai o putere fantastică și poti face oamenii fericiti cu vocea ta și dă mai departe, iar în această seară, DA, David. Și te iubesc”, i-a spus Loredana.

Ștefan Bănică și-a amintit de tatăl său, cu ocazia interpretării lui David Dincă

”Era premiera de la Teatrul Bulandra a celebrei piese ”O scrisoare pierdută”, pusă în scenă de Liviu Ciulei din 1972, iar eu am fost acolo, aveam 5 ani. Habar nu aveam despre ce e vorba, dar eram prezent acolo și nu înțelegeam de ce tata, care îl juca pe Ghiţă Pristanda, avea o sabie şi nu o scoate din teacă, aia era problema mea. La final, stăteam în primul rând și tata m-a luat pe scenă la aplauze lângă toată distribuția, nici nu știam eu atunci lângă cine stau. Tata nu avea chestia asta, să îmi spună mie că e mândru de mine. Le spunea altora, dar mie nu, probabil ca să nu mi-o iau în cap”, a povestit juratul Ștefan Bănică

„Mai ești emoționat? Și eu aș fi emoționat dacă aș fi cu tata pe scenă. Ești senzațional, m-ai impresionat și ascultă muzică gospel. Cântă ce-ți place. Răspunsul meu pentru tine este DA”, i-a mai zis Ștefan Bănică.

Sezonul 10 al emisiunii „Next Star”, de la Antena 1, aduce suprize de proporții mari

Talent show-ul Next Star, prezentat de Dan Negru, a revenit pe micile ecrane ale telespectatorilor, cu un nou sezon şi cu o nouă generaţie de copii talentaţi, dar și curajoşi.

În fiecare sâmbătă seara, Dan Negru va aduce în fața celor de acasă, dar și a juraților Loredana, Ștefan Bănică și Dorian Popa, unii dintre cei mai talentaţi copii ai României. Co-prezentator este Șerban Copoț care, pe parcursul show-ului, se va afla în culise, alături de micii concurenți și de părinții lor.

Potrivit regulmentului, cei care obțin maxim trei de DA și cei care obțin minim doi de DA din partea juriului, în fiecare ediție de calificare, au posibilitatea de a merge în Marea Finala. Dupa votul inițial acordat de juriu pentru fiecare concurent/grup care evolueaza, la finalul fiecarei ediții de calificare toți cei care au obtinut maxim 3 și minim 2 voturi de DA vor fi invitați pe scena pentru a fi anunțat câștigătorul care merge în Marea Finala.

De asemenea, concurenții rămași în competiție, care au obținut minimum 2 voturi de DA și maxim 3 voturi de DA din partea juriului și care nu au fost declarați câștigători ai ediției de calificare respective, vor intra la votul publicului pentru șansa de a concura în Finala de Popularitate.

Vezi cele mai tari momente din show → https://a1.ro/next-star

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay → https://antenaplay.ro/next-star-sezonul-10

Next Star, 19 iunie 2021. Bianca Zamfir, „păpușa vie”, moment care l-a făcut pe Dorian Popa să se simtă ca într-un film ... Next Star, 19 iunie 2021. Amira, moment de divertisment prin teatru. Cum s-a descurcat fetița și ce i-au spus jurații...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x