Antena Căutare

Next Star, 19 iunie 2021. Suana, românca din Kuweit care a avut o interpretare vocală spectaculoasă, dar nu a convins juriul

Suana a urcat pe scena Next Star să cânte o piesă grea, pe care a interpretat-o impecabil, însă fără emoție, așa cum au spus jurații.

Suana a venit la Next Star cu o piesă grea Galerie
Suana, interpretare puternică la Next Star, dar care nu i-a convins pe jurați | Antena 1

Suana a venit la Next Star pentru a cânta o piesă destul de complexă, însă pe care a interpretat-o fără a transmite emoții, iar acest lucru a tras-o în jos în timpul jurizării.

Suana de la Next Star 2021 a cântat o piesă grea pe care nu a transmis emoții

Suana a venit la Next Star cu dorința de a face ceea ce e cel mai important pentru ea - să cânte. Fetița de 13 ani a trăit o lungă perioadă de timp în Kuweit, alături de părinții ei, dar acolo nu a putut să facă muzică, iar relocarea ei în România este modalitatea cea mai sigură pentru ea de a se face remarcată.

Citește și: Next Star, 12 iunie 2021. Maria Ene a cântat impecabil la harpă și cu vocea, iar Loredana a început să plângă

A încercat să ajungă în Marea Finală de la Next Star, însă jurații i-au explicat că sunt câteva aspecte la care ea ar trebui să mai lucreze. „Rise like a Phoenix” a fost piesa pe care a cântat-o, însă care nu i-a adus prea mult noroc. Deși vocal este foarte înzestrată, Suana a fost încurajată să mai lucreze la anumite capitole.

„Voiam să întreb ce emisiune este aici”, a spus Ștefan Bănică, atunci când fetița a terminat de cântat.

„Am 13 ani, am locuit o perioadă de timp în Kuweit”, spune fetița, după ce a cântat.

Suana de la Next Star 2021 nu i-a convins pe jurații Dorian Popa și Loredana

Suana a cântat foarte bine, însă nu a reușit să transmită emoții, astfel că, acest lucru i-a taxat puțin jurizarea. A primit două voturi de NU.

Citește și: Next Star, 12 iunie 2021. Mario Serafim a cântat o piesă grea, care l-a pus în dificultate. Ce sfaturi a primit de la juriu

„Ai o o voce extrem de matură. Sunt puțin surprins. Pentru că-mi vine să te jurizez ca un om matur, dar ești un copil. Ai un timbru de adolescent. Au fost lucruri bune, dar și mai puțin bune. Notele de jos nu le-ai atins prea bine. Răspunsul meu este DA”, a spus Ștefan Bănică.

„Problema este că atunci când ești pe scenă, la un asemenea concurs, să încerci să te conectezi mai mult. Pentru că trebuie să ne convingi de puterea ta de a transmite un mesaj. Că nu suntem la radio, atunci corpul tău devine un instrument. Iar pe piesa asta puteai să ne faci să plângem. Undeva e un blocaj. Eu acolo vreau să lucrezi, vocea ta este foarte bună. Dar trebuie ajutată de corp. Și vocea trebuie ajutată”, a spus Loredana.

„Loredana, fugi de răspuns!”, i-a spus Ștefan Bănică.

„Încerc să-ți dau un sfat, ca să devii o cântăreață în viitor. Răspunsul meu este NU. Cu părere de rău. Vreau să fii o leoaică, să te lupți. Așa trebuie să vii și tu cu atitudinea asta”, a mai spus Loredana.

Citește și: Next Star, 12 iunie 2021. Victor Munteanu a făcut glume pe seama juraților, într-un moment surprinzător de roast

„Suana, mi-a plăcut, dar m-a lăsat un pic și rece. Ori nu ai fost prezentă pe scenă. Am fost mai drastic de atât cu copii și mai mici. Tu ești mare, și sunt conștient că tu vei înțelege sfaturile mele. O să-ți spun că răspunsul meu pentru tine este NU”, a spus Dorian Popa.

Sezonul 10 al emisiunii „Next Star”, de la Antena 1, aduce suprize de proporții mari

Talent show-ul Next Star, prezentat de Dan Negru, a revenit pe micile ecrane ale telespectatorilor, cu un nou sezon şi cu o nouă generaţie de copii talentaţi, dar și curajoşi.

În fiecare sâmbătă seara, Dan Negru va aduce în fața celor de acasă, dar și a juraților Loredana, Ștefan Bănică și Dorian Popa, unii dintre cei mai talentaţi copii ai României. Co-prezentator este Șerban Copoț care, pe parcursul show-ului, se va afla în culise, alături de micii concurenți și de părinții lor.

Potrivit regulmentului, cei care obțin maxim trei de DA și cei care obțin minim doi de DA din partea juriului, în fiecare ediție de calificare, au posibilitatea de a merge în Marea Finala. Dupa votul inițial acordat de juriu pentru fiecare concurent/grup care evolueaza, la finalul fiecarei ediții de calificare toți cei care au obtinut maxim 3 și minim 2 voturi de DA vor fi invitați pe scena pentru a fi anunțat câștigătorul care merge în Marea Finala.

De asemenea, concurenții rămași în competiție, care au obținut minimum 2 voturi de DA și maxim 3 voturi de DA din partea juriului și care nu au fost declarați câștigători ai ediției de calificare respective, vor intra la votul publicului pentru șansa de a concura în Finala de Popularitate.

Vezi cele mai tari momente din show → https://a1.ro/next-star

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay → https://antenaplay.ro/next-star-sezonul-10

Next Star, 19 iunie 2021. Energy Fit, moment spectaculos de karate combinat cu muzică. Cum au reacționat jurații... Next Star, 19 iunie 2021. Bianca Zamfir, „păpușa vie”, moment care l-a făcut pe Dorian Popa să se simtă ca într-un film ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x