Antena Căutare

Next Star, 22 mai 2021. Amir Bălteanu este primul finalist al sezonului 10

Prima ediție a sezonului 10 Next Star a fost una plină de surprize și momente spectaculoase, iar Amir Bălteanu a reușit să impresioneze publicul cu talentul său special și să meagă în Marea Finală.

Amir Bălteanu pe scena Next Star, alăturii de jurați Galerie
Prima ediție a sezonului 10 Next Star a fost una plină de surprize și momente spectaculoase | Antena 1

În cel de-al 10-lea sezon al emisiunii Next Star, telespectatorii au avut parte de un spectacol în adevăratul sens al cuvântului, dar și de surprize din partea concurenților. Micuții au luat cu aslat scenă și s-au descurcat de minune în prima ediție a show-ului de talente, însă unul singur a fost votat de public să meargă în Marea Finală.

Concurenții s-au strâns pe scenă pentru a aflat finalistul primei ediții a sezonului 10 "Next Star", iar complimentele și felicitările din partea juraților nu s-au lăsat prea mult așteptate.

De asemenea, Dorian Popa i-a pus pe micuți să aleagă un câștigător în această seară, iar un membru al trupei Blană Bombă a mărturisit că Amir ar fi cel mai potrivit, din perspectiva lui.

Amir Bălteanu, primul finalist al sezonului 10

Amir Bălteanu a reușit să impresioneze cei trei jurați, dar și publicul. Băiatul a făcut magie și a transmis un val de emoții celor de acasă, lucru pentru care a fost votat să meargă mai departe în lupta pentru Marele Premiu.

Întrebat despre ce ar face cu banii dacă ar câștiga Next Star, micuțul le-a oferit un răspuns atât de sincer și emoționant.

"Aș vrea să îmi cumpăr cel mai bun pian clasic", a spus concurentul, înainte de a afla că el este finalistul serii.

Citește și: Cel de-al zecelea sezon Next Star revine sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1. Ştefan Bănică: „E un show plin de energie”

"Câștigătorul Next Star din această seară, cel care se va califica în Mare Finală și intră în cursa pentru premiu cel mare Amir Băldeanu.", a spus Dorian Popa, vizibil entuziasmat și mândru de momentul concurentului.

Băiatul a ținut să mulțumească pentru această șansă, iar jurații l-au felicitat pentru talentul său memorabil.

Sezonul 10 al emisiunii „Next Star”, de la Antena 1, aduce suprize de proporții mari

Talent show-ul Next Star, prezentat de Dan Negru, a revenit pe micile ecrane ale telespectatorilor, cu un nou sezon şi cu o nouă generaţie de copii talentaţi, dar și curajoşi.

În fiecare sâmbătă seara, Dan Negru va aduce în fața celor de acasă, dar și a juraților Loredana, Ștefan Bănică și Dorian Popa, unii dintre cei mai talentaţi copii ai României. Co-prezentator este Șerban Copoț care, pe parcursul show-ului, se va afla în culise, alături de micii concurenți și de părinții lor.

Citește și: Cel de-al zecelea sezon “Next Star”, din 22 mai, la Antena 1. Ce spune Dorian Popa despre noul sezon

Potrivit regulmentului, cei care obțin maxim trei de DA și cei care obțin minim doi de DA din partea juriului, în fiecare ediție de calificare, au posibilitatea de a merge în Marea Finala. Dupa votul inițial acordat de juriu pentru fiecare concurent/grup care evolueaza, la finalul fiecarei ediții de calificare toți cei care au obtinut maxim 3 și minim 2 voturi de DA vor fi invitați pe scena pentru a fi anunțat câștigătorul care merge în Marea Finala.

De asemenea, concurenții rămași în competiție, care au obținut minimum 2 voturi de DA și maxim 3 voturi de DA din partea juriului și care nu au fost declarați câștigători ai ediției de calificare respective, vor intra la votul publicului pentru șansa de a concura în Finala de Popularitate.

Vezi cele mai tari momente din show → https://a1.ro/next-star

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay → https://antenaplay.ro/next-star-sezonul-10

Next Star, 22 mai 2021. Amir Bălteanu a transmis emoție pură și a făcut magie la pian. Loredana a avut lacrimi în ochi... Next Star, 22 mai 2021. Maria Răducanu merge în Finala de Popularitate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x