Antena Căutare

Next Star, 22 mai 2021. Diego Gruia a urcat pe scenă însoțit de taraf și a cântat la acordeon: "Ești mare rău de tot!"

În prima ediție a sezonului 10 "Next Star", Diego Gruia a venit hotărât să intre în Marea Finală, iar momentul său a fost unul pe gustul juraților.

Diego Gruia pe scenă, cu acordeonul în brațe Galerie
În prima ediție a sezonului 10 "Next Star", Diego Gruia a venit hotărât să intre în Marea Finală | Antena 1

Diego Gruia are 8 ani și este din București. Concurentul este pasionat de lăutărie, iar în această seară a făcut magie cu acordeonul său.

Băiețeul s-a născut în Spania, Bilbao, unde a locuit câțiva ani. Deși emoțiile au pus stăpânire pe el încă din culise, Diego Gruia și-a luat inima în dinți și a decis să urce pe scenă.

Diego Gruia i-a impresionat pe jurați cu o reprezentație de zile mari

Concurentul a făcut spectacol cu acordeonul său încă de când și-a făcut apariția în fața juraților. Dorian Popa a fost extrem de entuziasmat și surprins, iar venirea băiețelului l-a încântat.

Puștiul minune a atras imediat toată atenția publicului, iar jurații nu și-au mai putut lua ochii de la el. Câteva lucruri nu au putut trece neobervate, Ștefan Bănică și-a dat seama de faptul că acordeonul este mai mare decât el, iar Dorian Popa a fost atent la cum își mișcă degetele pe clapele instrumentului.

Citește și: Loredana, despre cel de-al zecelea sezon “Next Star”, din 22 mai, la Antena 1: ”Generația născută în acest mileniu e incredibilă!”

"Cum îi merg degetele!", a spus juratul.

Micuțul nu a intrat singur pe scenă, ci însoțit de taraful Sile Dorel. Diego Gruia s-a descurcat de minune și a făcut o atmosferă de petrecere în platoul emisiunii "Next Star".

Reprezentația lui a fost una de zile mari, chiar dacă este prima oară pentru el când participă la un concurs și urcă pe scenă.

Cei trei jurați s-au ridicat în picioare și l-au aplaudat furtunos. Micuțul a dezvăluit faptul că a învătat să cânte la acordeon pe internet, prin telefon făcea repetițiile.

"Ești mare rău de tot!", i-a spus Dorian Popa.

Băiețelul este atât de pasionat de muzica lăutărească, încât cântă și în somn la acordeon. De asemenea, Loredana a rugat taraful să cânte alături de ea, iar momentul a fost unul fabulos.

Diego Gruia a primit 3 X DA și are posibilitatea de a se califica în Marea Finală.

Sezonul 10 al emisiunii „Next Star”, de la Antena 1, aduce suprize de proporții mari

Talent show-ul Next Star, prezentat de Dan Negru, a revenit pe micile ecrane ale telespectatorilor, cu un nou sezon şi cu o nouă generaţie de copii talentaţi, dar și curajoşi.

În fiecare sâmbătă seara, Dan Negru va aduce în fața celor de acasă, dar și a juraților Loredana, Ștefan Bănică și Dorian Popa, unii dintre cei mai talentaţi copii ai României. Co-prezentator este Șerban Copoț care, pe parcursul show-ului, se va afla în culise, alături de micii concurenți și de părinții lor.

Citește și: Cel de-al zecelea sezon “Next Star”, din 22 mai, la Antena 1. Ce spune Dorian Popa despre noul sezon

Potrivit regulmentului, cei care obțin maxim trei de DA și cei care obțin minim doi de DA din partea juriului, în fiecare ediție de calificare, au posibilitatea de a merge în Marea Finala. Dupa votul inițial acordat de juriu pentru fiecare concurent/grup care evolueaza, la finalul fiecarei ediții de calificare toți cei care au obtinut maxim 3 și minim 2 voturi de DA vor fi invitați pe scena pentru a fi anunțat câștigătorul care merge în Marea Finala.

De asemenea, concurenții rămași în competiție, care au obținut minimum 2 voturi de DA și maxim 3 voturi de DA din partea juriului și care nu au fost declarați câștigători ai ediției de calificare respective, vor intra la votul publicului pentru șansa de a concura în Finala de Popularitate.

Vezi cele mai tari momente din show → https://a1.ro/next-star

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay → https://antenaplay.ro/next-star-sezonul-10

Next Star, 22 mai 2021. Maria Răducanu, momentul de dans acrobatic care a impresionat publicul: "Niciodată n-am văz... Next Star, 22 mai 2021. Amir Bălteanu a transmis emoție pură și a făcut magie la pian. Loredana a avut lacrimi în ochi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x