Antena Căutare

Next Star, 26 iunie 2021. Alessia Câmpan, micuța cântăreață de muzică populară care i-a făcut pe jurați să se amuze

Alessia Câmpan a venit la Next Star 2021 și a interpretat un cântec popular. Micuța a reușit să-i facă pe jurați să zâmbească și să cânte, chiar dacă a uitat unele versuri.

Alessia Câmpan, la Next Star 2021 Galerie
Alessia Câmpan a făcut o impresie bună la Next Star 2021 | Antena 1

Alessia Câmpan a venit la Next Star cu multe emoții care i s-au citit cu ușurință pe chip. Jurații au fost impresionați de calitățile sale vocale și au felicitat-o. „O să leșine jurații, e atât de dulce”, a spus Șerban Copoț, înainte ca fetița să urce pe scenă.

Alessia Câmpan, micuța cântăreață de muzică populară de la Next Star 2021

Alessia Câmpan a intepretat un cântec popular care i-a făcut pe jurați să-i spună multe cuvinte de laudă. Însă din cauza emoțiilor, micuța artistă a uitat câteva versuri din piesă, iar Dorian Popa a taxat-o puțin pentru acest lucru, însă fetița nu s-a supărat deloc.

Citește și: Next Star, 19 iunie 2021. David Dincă i-a pus lacrimi în ochi Loredanei cântând „Hallelujah”, iar Ștefan și-a amintit de tatăl său

Jurații Loredana, Ștefan Bănică și Dorian Popa au ținut să-i spună câteva cuvinte fetiței care le-a adus zâmbetul pe buze cu interpretarea sa.

Un lucru le-a atras atenția celor trei jurați. Alessia a uitat câteva versuri din piesă, lucru care a fost subiect de discuție la masa lor. Fetița a uitat câteva versuri care conțineau cuvintele „Să tropotească”, iar acest lucru a fost un mod prin care s-au distrat copios aceștia, spunându-i micuței că nu este atât de grav să uiți câteva versuri atunci când ești pe scenă.

După interpretare, Alessia le-a oferit fiecărui jurat câte un clop, care cu siguranță i-a bucurat foarte tare.

„Alessia, ai idee ce s-a întâmplat cu versurile de la sfărșit? Le-ai cam uitat? Ești extrem de dulce. Uite ce îți propun. Te mai pregătești și vii mai bine de acum înainte, dar din partea mea ai un NU”, îi spune Dorian Popa.

Citește și: Next Star, 19 iunie 2021. Amira, moment de divertisment prin teatru. Cum s-a descurcat fetița și ce i-au spus jurații

Deși a părut că se întristează, Ștefan Bănică a reușit să-i readucă zâmbetul pe chip micuței.

„Eu am văzut altfel un pic, pauza aia a ta, când te-ai oprit. Vin lângă tine și îmi spui adevărul. Am auzit la artiștii mari că dacă uită textul nu e o problemă așa mare. Eu am simțit că vrei să cânți și să „tropotești”. Eu te felicit pentru cum ai cântat și să știi că dacă mai uiți textul, nu trebuie să te panichezi și să se vadă lucrul ăsta. Eu așa am simțit că te-ai desfurcat foarte bine”, i-a spus Ștefan Bănică.

La fel ca și colegul Ștefan de la masa juraților, Loredana a avut numai cuvinte de laudă pentru micuță.

„Alessia ești o fetiță extrem de frumoasă și talentată. Aș vrea să fii mai veselă când intri pe scenă. Au dreptate băieții. Dar mie mi-a plăcut că nu te-ai oprit. Chiar dacă ai avut o mică întrerupere. Asta înseamnă că ai un spirit de supraviețuire pe scenă, reușești să nu te lași intimidată și să iți duci treaba la bun sfârșit. Știi ce înseamnă asta? Înseamnă DA”, i-a oferit votul Loredana.

Citește și: Next Star, 19 iunie 2021. Bianca Zamfir, „păpușa vie”, moment care l-a făcut pe Dorian Popa să se simtă ca într-un film de groază

Ștefan Bănică a făcut aceeași alegere: „Aoleu, Alessia! Răspunsul meu pentru tine în seara asta este DA!”, i-a spus juratul.

Sezonul 10 al emisiunii „Next Star”, de la Antena 1, aduce suprize de proporții mari

Talent show-ul Next Star, prezentat de Dan Negru, a revenit pe micile ecrane ale telespectatorilor, cu un nou sezon şi cu o nouă generaţie de copii talentaţi, dar și curajoşi.

În fiecare sâmbătă seara, Dan Negru va aduce în fața celor de acasă, dar și a juraților Loredana, Ștefan Bănică și Dorian Popa, unii dintre cei mai talentaţi copii ai României. Co-prezentator este Șerban Copoț care, pe parcursul show-ului, se va afla în culise, alături de micii concurenți și de părinții lor.

Potrivit regulmentului, cei care obțin maxim trei de DA și cei care obțin minim doi de DA din partea juriului, în fiecare ediție de calificare, au posibilitatea de a merge în Marea Finala. Dupa votul inițial acordat de juriu pentru fiecare concurent/grup care evolueaza, la finalul fiecarei ediții de calificare toți cei care au obtinut maxim 3 și minim 2 voturi de DA vor fi invitați pe scena pentru a fi anunțat câștigătorul care merge în Marea Finala.

De asemenea, concurenții rămași în competiție, care au obținut minimum 2 voturi de DA și maxim 3 voturi de DA din partea juriului și care nu au fost declarați câștigători ai ediției de calificare respective, vor intra la votul publicului pentru șansa de a concura în Finala de Popularitate.

Vezi cele mai tari momente din show → https://a1.ro/next-star

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay → https://antenaplay.ro/next-star-sezonul-10

Nadia Comăneci, Stela Enache, Cocuța și Bogdan Boantă, invitați speciali la Next Star, sâmbătă de la 20.00, la Antena 1... Next Star, 26 iunie 2021. Andrei Paltanea, număr excepțional de magie și iluzionism. L-a lăsat pe Dorian Popa cu gura că...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x