Antena Căutare

Next Star, 3 iulie 2021. Varză Gang, număr de dans în sincron perfect. Cât de bine s-au mișcat cei trei membri

Varză Gang, show total pe scena Next Star 2021, cu un sincron perfect. Cât de bine s-au mișcat cei trei mambri care au fost susținuți de Piticu.

Varză Gang, show total la Next Star 2021 Galerie
Varză Gang, show total la Next Star 2021 | Antena 1

Varză Gang, o trupă formată din trei băieți, a făcut show total pe scena Next Star 2021. Cum i-a convins Dorian Popa să nu-și schimbe numele trupei.

Varză Gang, moment inedit de dans pe scena Next Star 2021. Cum s-au descurcat băieții

Piticu a venit să-i susțină pe băieții de la Varza Gang. „Bine de tot!”, le-au spus jurații celor trei membri din trupă.

Citește și: Next Star, 5 iunie 2021. Sophia Pavel i-a amuzat copios pe jurați cu un moment de stand-up. Miturile distruse de fetiță

Băieții de la Varză Gang i-au impresionat pe jurați cu mișcările lor. Aceștia au spus despre antrenorul lor Piticu că este destul de sever în timpul repetițiilor.

„Perfect sincronul”, zice Loredana atunci când urmărea momentul de dans realizat impecabil.

Numele trupei a fost un motiv de disucție, pe care Dorian Popa a insistat. „Am zis să ne numim The Gang, că ne numeam Varză Gang. Ieri l-am schimbat”, spune unul dintre membri.

Dorian Popa consideră că numele Varză Gang este mult mai potrivit pentru ei. „Varză Gang la loc, că era mișto”, spune juratul Dorian.

Citește și: Next Star, 5 iunie 2021. Lorena Lenuța Târla, moment spectaculos de folclor. Cum a reacționat când și-a văzut tatăl după mult timp

„Felicitări, puteți să ajungeți și mai sus. Răspunsul meu pentru voi băieți este DA”, a fost votul dat de Dorian Popa.

„Singurul lucru pe care vi l-aș spune eu este să lăsați un pic concentrarea, aș vrea să văd fericirea pe față. În rest sunteți foarte buni și rămân la ideea mea că Varză Gang e un nume mai bun. Pentru voi răspunsul meu este DA”, spune Ștefan Bănică.

Citește și: Next Star, 5 iunie 2021. Eric Dobriceanu, o voce uriașă într-un trup mic. A primit numele de Micuțul Pavarotti de la Loredana

„Vreau să fiți și mai varză, și mai gang. Sunteți pe drumul cel bun. Și din partea mea în această seară aveți un DA”, a fost votul Loredanei.

Sezonul 10 al emisiunii „Next Star”, de la Antena 1, aduce suprize de proporții mari

Talent show-ul Next Star, prezentat de Dan Negru, a revenit pe micile ecrane ale telespectatorilor, cu un nou sezon şi cu o nouă generaţie de copii talentaţi, dar și curajoşi.

În fiecare sâmbătă seara, Dan Negru va aduce în fața celor de acasă, dar și a juraților Loredana, Ștefan Bănică și Dorian Popa, unii dintre cei mai talentaţi copii ai României. Co-prezentator este Șerban Copoț care, pe parcursul show-ului, se va afla în culise, alături de micii concurenți și de părinții lor.

Potrivit regulmentului, cei care obțin maxim trei de DA și cei care obțin minim doi de DA din partea juriului, în fiecare ediție de calificare, au posibilitatea de a merge în Marea Finala. Dupa votul inițial acordat de juriu pentru fiecare concurent/grup care evolueaza, la finalul fiecarei ediții de calificare toți cei care au obtinut maxim 3 și minim 2 voturi de DA vor fi invitați pe scena pentru a fi anunțat câștigătorul care merge în Marea Finala.

De asemenea, concurenții rămași în competiție, care au obținut minimum 2 voturi de DA și maxim 3 voturi de DA din partea juriului și care nu au fost declarați câștigători ai ediției de calificare respective, vor intra la votul publicului pentru șansa de a concura în Finala de Popularitate.

Vezi cele mai tari momente din show → https://a1.ro/next-star

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay → https://antenaplay.ro/next-star-sezonul-10

Next Star, 3 iulie 2021. Săndulescu Diana și Drăguțescu Rareș, momentul de dans pentru care au primit note de 10 de la j... Next Star, 3 iulie 2021. Annemarie Lutsch, dansul prin care și-a spus povestea de viață emoționantă. Cum au reacționat j...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x