Antena Căutare

Next Star, 5 iunie 2021. Lorena Lenuța Târla, moment spectaculos de folclor. Cum a reacționat când și-a văzut tatăl după mult timp

Lorena Lenuța Târla a venit la Next Star cu un moment inedit de folclor care a fost lăudat de cei trei jurați ai emisiunii. Iată cum a cântat fetița.

Lorena Lenuța Târla, la Next Star Galerie
Lorena Lenuța Târla, moment inedit de folclor pe scena Next Star | Antena 1

Lorena Lenuța Târla a venit la Next Star cu mult curaj, iar acest lucru i-a folosit foarte mult pe timpul momentului artistic pregătit de ea. Micuța cântăreață de muzică populară a purtat ca accesoriu principal un zâmbet foarte larg care i-a fost atuu în timpul jurizării.

Micuța artistă recunoaște că nu-i place să fie strigată pe numele Lenuța deoarece îi displace total și nu i se pare potrivit pentru ea. „Mama mi-a zis că a vrut să-mi pună ori numele Andreea, ori numele Lenuța, și a ales Lenuța, iar tata a ales numele Lorena”, spune copila.

Lorena Lenuța Târla, moment spectaculos de folclor

Lorena a pregătit un moment de folclor, care i-a fost pe plac nu doar Loredanei, care a tot felicitat-o pe parcursul întregului moment. Pentru acest număr, Lorena a avut și o echipă de dansatori în spatele ei, care i-a completat perfect momentul.

Lorena Lenuța Târla, suferință datorată lipsei tatălui de acasă. Cum a reacționat când l-a văzut după mult timp

Lorena Lenuța Târla are și o tristețe în suflet, despre care nu vorbește prea mult. Este vorba despre tatăl ei care muncește în altă țară pentru a le asigura un trai bun familiei, dar ea apucă să-l vadă prea puțin în timpul anului, iar acest lucru o face să se întristeze de fiecare dată.

„Ne este greu fără tată. plâng, sunt tristă, dar nu pot să fac nimic”, spune ea cu privire la această suferință interioară. Întrebată și de juriu despre lipsa tatălui din culise, ea a vorbit despre el cu lacrimi în ochi. „El e plecat, e șofer pe tir în diferite țări”, spune ea. Iată că echipa emisiunii a vrut să îi facă o surpriză și l-au adus pe tatăl acesteia în platou. L-au îmbrăcat în haine populare și l-au ascuns printre dansatorii de pe scenă. Atunci când Dan Negru o îndeamnă pe Lorena să salute pe fiecare din trupa de dans, ea a izbucnit în lacrimi în momentul în care și-a văzut tatăl.

Citește și: Next Star, 22 mai 2021. Trupa Blană Bombă, momentul rock de senzație. Trupa a luat cu asalt scena: "Sunt geniali!"

După încheierea numărului pregătit la Next Star 2021, Lorena a fost suprinsă plăcut de tatăl ei. Nu doar Lorena a plâns, și mama acesteia a avut lacrimi în ochi pe tot parcursul momentului.

„Lorena, atât vreau să știu, sunt lacrimi de fericire?”, o întreabă Ștefan Bănică. „DA”, a fost și răspunsul micuței, oferit printre lacrimile pe care și le ștergea cu cele două mâini.

Lorena, premiată cu trei de DA de către jurați

„M-a surprins sinceritatea ei, că dacă pe scenă nu ești sincer, nu poți să treci rampa. Ești o scumpă. Asta arată că ai un suflet de artistă. Alegerea mea este DA”, îi spune Loredana.

Citește și: Next Star - Sezonul 10: Cătălina Solomac - Interpretează piesa "Bang Bang"

„Lorena, tu ai un farmec teribil. Ești frumușică foc, iar în momentul în care zâmbești, ne-ai terminat. Mi-au plăcut foarte tare pauzele, ai fost exact ce a trebuit, când ai băgat și zâmbet, m-ai terminat. Sunt nevoit să-ți dau un DA”, spune Ștefan Bănică.

Și pentru Dorian Popa, Lorena a fost o surpriză plăcută, de aceea și el i-a oferit un mare DA. „Ești sigură pe tine, iar votul meu pentru tine este DA”, a fost răspunsul lui Dorian Popa.

Sezonul 10 al emisiunii „Next Star”, de la Antena 1, aduce suprize de proporții mari

Talent show-ul Next Star, prezentat de Dan Negru, a revenit pe micile ecrane ale telespectatorilor, cu un nou sezon şi cu o nouă generaţie de copii talentaţi, dar și curajoşi.

În fiecare sâmbătă seara, Dan Negru va aduce în fața celor de acasă, dar și a juraților Loredana, Ștefan Bănică și Dorian Popa, unii dintre cei mai talentaţi copii ai României. Co-prezentator este Șerban Copoț care, pe parcursul show-ului, se va afla în culise, alături de micii concurenți și de părinții lor.

Citește și: Next Star - Sezonul 10: Amir Bălteanu merge în Marea Finală a show-ului

Potrivit regulmentului, cei care obțin maxim trei de DA și cei care obțin minim doi de DA din partea juriului, în fiecare ediție de calificare, au posibilitatea de a merge în Marea Finala. Dupa votul inițial acordat de juriu pentru fiecare concurent/grup care evolueaza, la finalul fiecarei ediții de calificare toți cei care au obtinut maxim 3 și minim 2 voturi de DA vor fi invitați pe scena pentru a fi anunțat câștigătorul care merge în Marea Finala.

De asemenea, concurenții rămași în competiție, care au obținut minimum 2 voturi de DA și maxim 3 voturi de DA din partea juriului și care nu au fost declarați câștigători ai ediției de calificare respective, vor intra la votul publicului pentru șansa de a concura în Finala de Popularitate.

Vezi cele mai tari momente din show → https://a1.ro/next-star

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay → https://antenaplay.ro/next-star-sezonul-10

Next Star, 5 iunie 2021. Natalia Bolchiș i-a impresionat pe jurați cu vocea sa fantastică. Micuța a cântat alături de Lo... Next Star, 5 iunie 2021. Sophia Pavel i-a amuzat copios pe jurați cu un moment de stand-up. Miturile distruse de fetiță...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x