Antena Căutare

Next Star, 5 iunie 2021. Radu Ionescu, adolescentul pasionat de bucătărie cu abilități vocale minunate. Cum a cântat concurentul

Radu Ionescu, pasionat de bucătărie de la o vârstă fragedă, a venit la Next Star să le demonstreze oamenilor și abilitățile vocale. Iată momentul concurentului.

Radu Ionescu, la Next Star 2021 Galerie
Radu Ionescu, moment senzațional pe scena Next Star 2021 | Antena 1

Radu Ionescu a venit încrezător la Next Star și nu i-a dezamăgit pe jurați. El a cântat piesa „A man's world” și chiar în timpul momentului, a făcut-o pe Loredana să se ridice de pe scaun.

La doar 13 ani pe care îi are, Radu Ionescu este un bucătar desăvârșit, iar farfuriile sale vorbesc de la sine. Dar nu doar gătitul îl face fericit pe micul concurent, și muzica îi oferă satisfacție. Acesta a venit la Next Star 2021 și a interpretat o piesă destul de greu de susținut, dar care nu i-a făcut probleme deloc.

Citește și: Loredana și Ștefan Bănică, recital pe scena Next Star

Dar chiar de când a intrat pe scenă, Radu a fost prevenit de juratul Dorian Popa că, dat fiind faptul că are 13 ani și este măricel, se așteaptă ca momentul său să fie unul pe nivelul său de vârstă. „Salut, Radu! Trebuie să te anunțăm că ești destul de măricel și așteptările sunt mari”, spune Dorian Popa.

Radu Ionescu, o „voce de aur”, pe scena Next Star 2021

Radu Ionescu a reușit să-i surprindă plăcut pe jurații de la Next Star 2021 cu o interpretare perfectă a piesei „A man's world”, performanță care i-a oferit 3 de DA.

Citește și: Loredana și Ștefan Bănică, recital pe scena Next Star

Înainte de a cânta, Radu Ionescu le-a spus juraților ce preparate le-ar pregăti fiecăruia, după cum simte el că le-ar plăcea lor. „Pasiunea mea este gătitul. Îmi place să gătesc deserturi și mâncăruri internaționale. Lui Dorian i-aș prepara o shaorma, Loredanei i-aș găti o salată de creveți, iar lui Ștefan niște paste bologneze”, a spus concurentul.

Pe toți trei jurați i-a nimerit perfect, cu toții spunând că ar mânca din farfuriile pregătite de el. „M-ai cucerit, deja ai jumătate de DA de la mine în seara aceasta”, spune Ștefan Bănică.

Talentat atât în bucătărie cât și pe scenă. Cum au reacționat jurații Next Star 2021 când l-au auzit cântând pe Radu Ionescu

Momentul interpretării a ridicat-o în picioare pe Loredana Groza instant, atunci când Radu a reușit să atingă un whistle-note perfect. Iar jurizarea a fost pe măsura ei. „Mi-ai adus aminte de Michael Jackson când era mic. Am ascultat în seara asta ceva unic”, spune Loredana Groza, despre micul concurent.

Citește și: Next Star - Sezonul 10: Marc Patric Mitrașcă - Interpretează piesa "It’s My Time"

„Ai toate șansele să iasă din tine un mare vocalist. Ai o comoară în gât”, spune Ștefan Bănică.

Toți cei trei jurați au strigat în cor „DA”, astfel că Radu Ionescu a reușit să îi convingă pe toți de abilitățile vocale.

Sezonul 10 al emisiunii „Next Star”, de la Antena 1, aduce suprize de proporții mari

Talent show-ul Next Star, prezentat de Dan Negru, a revenit pe micile ecrane ale telespectatorilor, cu un nou sezon şi cu o nouă generaţie de copii talentaţi, dar și curajoşi.

În fiecare sâmbătă seara, Dan Negru va aduce în fața celor de acasă, dar și a juraților Loredana, Ștefan Bănică și Dorian Popa, unii dintre cei mai talentaţi copii ai României. Co-prezentator este Șerban Copoț care, pe parcursul show-ului, se va afla în culise, alături de micii concurenți și de părinții lor.

Potrivit regulmentului, cei care obțin maxim trei de DA și cei care obțin minim doi de DA din partea juriului, în fiecare ediție de calificare, au posibilitatea de a merge în Marea Finala. Dupa votul inițial acordat de juriu pentru fiecare concurent/grup care evolueaza, la finalul fiecarei ediții de calificare toți cei care au obtinut maxim 3 și minim 2 voturi de DA vor fi invitați pe scena pentru a fi anunțat câștigătorul care merge în Marea Finala.

De asemenea, concurenții rămași în competiție, care au obținut minimum 2 voturi de DA și maxim 3 voturi de DA din partea juriului și care nu au fost declarați câștigători ai ediției de calificare respective, vor intra la votul publicului pentru șansa de a concura în Finala de Popularitate.

Vezi cele mai tari momente din show → https://a1.ro/next-star

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay → https://antenaplay.ro/next-star-sezonul-10

Next Star, 5 iunie 2021. Eric Dobriceanu, o voce uriașă într-un trup mic. A primit numele de Micuțul Pavarotti de la Lor... Next Star, 5 iunie 2021. Dinasty, trupa de dans formată din 13 membri care a avut un mesaj controversat. Dorian nu a fos...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x