Antena Căutare

Next Star, 5 iunie 2021. Toni Mihailov are o memorie fabuloasă: „Sunt autist și inteligent”

Toni Mihailov este un copil care suferă de autism, însă acest lucru nu l-a ținut departe de dragostea sa pentru televiziune. Iată cu ce moment impresionant a venit la Next Star.

Toni Mihailov, la tv, la Next Star 2021 Galerie
Toni Mihailov, pe scena Next Star | Antena 1

Toni Mihailov este un copil cu o capacitate mintala extraordinară. Iar acest lucru l-a demonstrat în cadrul ultimei ediții a emisiunii Next Star, acolo unde i-a lăsat pe jurați cu gurile căscate. „Sunt Toni Mihailov, am 13 ani și sunt autist și inteligent. Îmi place la tv foarte mult”, asta a fost prezentarea lui de la începutul numărului pregătit de el.

Toni Mihailov i-a uimit pe toți cu memoria lui „fabuloasă”

Toni Mihailov a avut un moment inedit pe scena Next Star, moment la care nu a trebuit să se pregătească prea mult, dat fiind abilitatea sa de a memora cu foarte mare ușurință diverse imformații.

„Mamă, ce intrare, băi băiatule!”, spune Dorian Popa atunci când Toni pășește în scenă. „Orice este special este bine venit. Noi căutam oameni speciali, nu căutăm copii care să meargă în turmă. Căutăm copii care au curajul să își folosească lucrurile speciale și să ii facă să câștige”, spune Loredana.

În cadrul ediției de sâmbătă de la Next Star, Toni Mihailov a pregătit un număr total diferit față de cele cu care suntem obișnuiți. Și-a arătat abilitatea sa de a memora date și i-a făcut pe jurați să spună că nu le vine să creadă.

Pentru momentul realizat de Toni, copilul a avut nevoie de două ecrane mari unde i-au fost proiectate diferite date de nașteri ale unor vedete autohtone, iar el nu a greșit niciuna dintre cele afișate.

Juraților nu le-a venit să creadă. Toni, în vârstă de doar 13 ani, a nimerit cu exactitate datele de naștere ale unor vedete precum Andreea Raicu, Margareta Pîslaru, Maria Dragomiroiu, Klaus Iohannis și chiar și a Cristinei Cioran.

Pentru a fi siguri, jurații i-au pus memoria la încercare, pentru a se asigura că nimic nu e o făcătură. Dorian Popa l-a întrebat data de naștere a Rihannei, artista internațională, și a nimerit perfect.

„Extraordinar! Incredibil. Fantastic. Nu mi-a venit să cred”, au reacționat jurații. Ștefan Bănică a vrut și el să-l testeze pe micuț și l-a întrebat data de naștere a lui Elvis Presley și nici de această dată jurații nu au fost dezamăgiți.

„El funcționează după alt sistem, are alte setări și asta nu înseamnă că sunt greșite, poate ale noastre sunt greșite și ale lui sunt corecte”, spune Loredana.

Toni Mihailov are o minte incredibilă și o poveste impresionantă. Ce face mama lui pentru el

Toni Mihailov are o abilitate incredibilă de a reține informații, iar acest lucru i-a oferit 3 de DA în etapa din această seară. Dar pe lângă această calitate, el are și o poveste de viață impresionantă.

„Eu sunt mamă și m-am simțit corijentă la acest capitol. Nu toți suntem pe aceeași frecvență”, spune Loredana.

În cadrul testimonialelor, mama lui Toni, Mia, recunoaște că i-a fost greu să-și vadă fiul dat la o parte din cauza problemei de care suferă. „Mă bucur că măcar vede cum se face o emisiune, că la școală nu-l puneau pe scenă. El voia să cânte și îl deranja foarte mult că îl dădeau la o parte”, spune mama lui. „Eu îi sunt alături în orice moment, ca un asistent personal. Merg cu el la școală”, mai spune mama acestuia.

Toni are un singur vis măreț: își dorește o carieră în televiziune. „Îmi doresc să fiu prezentator tv când voi fi mare”, spune copilul.

Sezonul 10 al emisiunii „Next Star”, de la Antena 1, aduce suprize de proporții mari

Talent show-ul Next Star, prezentat de Dan Negru, a revenit pe micile ecrane ale telespectatorilor, cu un nou sezon şi cu o nouă generaţie de copii talentaţi, dar și curajoşi.

În fiecare sâmbătă seara, Dan Negru va aduce în fața celor de acasă, dar și a juraților Loredana, Ștefan Bănică și Dorian Popa, unii dintre cei mai talentaţi copii ai României. Co-prezentator este Șerban Copoț care, pe parcursul show-ului, se va afla în culise, alături de micii concurenți și de părinții lor.

Potrivit regulmentului, cei care obțin maxim trei de DA și cei care obțin minim doi de DA din partea juriului, în fiecare ediție de calificare, au posibilitatea de a merge în Marea Finala. Dupa votul inițial acordat de juriu pentru fiecare concurent/grup care evolueaza, la finalul fiecarei ediții de calificare toți cei care au obtinut maxim 3 și minim 2 voturi de DA vor fi invitați pe scena pentru a fi anunțat câștigătorul care merge în Marea Finala.

De asemenea, concurenții rămași în competiție, care au obținut minimum 2 voturi de DA și maxim 3 voturi de DA din partea juriului și care nu au fost declarați câștigători ai ediției de calificare respective, vor intra la votul publicului pentru șansa de a concura în Finala de Popularitate.

Next Star, 5 iunie 2021. Ianis Lupu, moment unic de breakdance. A fost lăudat pentru podoaba capilară bogată... Next Star, 5 iunie 2021. Natalia Bolchiș i-a impresionat pe jurați cu vocea sa fantastică. Micuța a cântat alături de Lo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x