Antena Căutare

Omar, câştigătorul primului sezon Next Star, fotografii de colecție din copilărie. Fanii: „Ce copil frumos și talentat!”

Cu siguranţă vă amintiţi de Omar, puştiul care a câştigat primul sezon Next Star. Puştiul nu s-a oprit, însă, la această competiţie. Scate hit după hit, iar concertele lui sunt atât în România, cât și peste hotare.

Cu siguranţă vă amintiţi de Omar, puştiul care a câştigat primul sezon Next Star. Puştiul nu s-a oprit, însă, la această competiţie. Scate hit după hit, iar concertele lui sunt atât în România, cât și peste hotare.

Puştiul de 16 ani s-a transformat acum într-un adolescent chipeș, însă și atunci când avea câțiva ani era un copil adorabil.

El le-a reamintit fanilor cum era în copilărie printr-o imagine de tip colaj. Acum, ca și atunci, Omar avea muzica în sânge! Fanii l-au complimentat. „Ce copil frumos și talentat!”, au scris ei.

De altfel, și Omar era doar un copil când a urcat pe scena de la "Next Star", unde a cucerit publicul cu vocea sa şi a reuşit să câştige primul sezon al acestui show de talente. De atunci, a scos hit după hit și a adunat mii de fani și celebritate.

VIDEO! ”Eroina” nu mai e a lui Carla's Dreams! Puștiul de cinci ani e prea tare: Interpretarea care sună mai bine ca ori... Să vezi un puști de cinci ani cântând ”Wop, wop”? Fabulos! Angel are multe iubite la grădinită, dar numai una-i ”Eroina”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x