Antena Căutare

Sunt şi ei oameni obişnuiţi! Ce încearcă să găsească prin magazine jurații și prezentatorul de la “Next Star”

Odată cu venirea primăverii, prezentatorul și jurații de la “Next Star” sunt în căutarea unor obiecte diverse, pentru ei sau pentru familiile lor.

Odată cu venirea primăverii, prezentatorul și jurații de la “Next Star” sunt în căutarea unor obiecte diverse, pentru ei sau pentru familiile lor.

Dan Negru, de exemplu, caută o greblă, pentru că i s-au strâns prea multe frunze în curte și trebuie să le adune. Connect-R a încercat să-și găsească în America telefonul dorit. Vasile Muraru a căutat o raniță, “ca să-mi pun florile, pentru că e primăvară“. Maria Cârneci a colindat magazinele ca să achiziționeze un premergător pentru nepoțica ei, Rose. Iar Pepe a căutat un joc Lego pentru micuța lui, Maria.


Dacă Lora a căutat ceva deosebit prin magazine în ultima vreme, telespectatorii Antenei 1 vor afla duminică, 22 martie, de la ora 20.30, numai la “Next Star”.

Ediţie plină de surprize! Lora s-a culcat într-un pat pentru copii, în platou, la “Next Star”... O fetiță din București, celebră în SUA și Japonia, dar despre care românii nu știu nimic, vine la “Next Star”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x