Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Ți-ai descărcat aplicația? Doar așa îți poți vota concurenții favoriți din sezonul 10 Next Star!

Talent show-ul Next Star revine, la Antena 1, cu un nou și spectaculos sezon. Din 12 martie, de la 20:00, emisiunea prezentată de Dan Negru va aduce pe scena Next Star și în fața telespectatorilor cei mai talentați copii ai României, dar și un nou juriu.

Ți-ai descărcat aplicația? Doar așa îți poți vota concurenții favoriți din sezonul 10 Next Star!

Și în acest sezon, publicul își va putea alege favoritul, pe care îl poate trimite în finala de popularitate, care pune în joc un premiu în valoare de 5.000 de euro.

Toți finaliștii serii, mai puțin câștigătorul, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite Next Star, creată special de Antena 1.

Votul începe la finalul fiecărei ediții și se încheie marți, 17 martie 2020, la ora 16:00. Numele concurentului care se califică în finala de popularitate va fi anunțat în fiecare vineri, în cadrul Observator 16.

Aplicația Next Star poate fi descărcată atât de pe App Store, cât și de pe Google Play.

Ți-ai descărcat aplicația? Doar așa îți poți vota concurenții favoriți din sezonul 10 Next Star!

„Next Star e un show curat care arată că se poate și altfel. E în primul rând un show de portofoliu, de eleganță și faptul ca el a avut și audiențe tv a fost un bonus pentru noi.

E singurul kids show rămas la televizor și asta nu e neapărat o calitate a televiziunii din România, de asta cred că e loc de mai multe astfel de producții tv. Mă bucur că noi am fost trendsetteri cu Next Star pentru alte kids show-uri care s-au făcut la alte televiziuni și sper să dăm în continuare un imbold și altora să arate la tv copiii extraordinari ai românilor”, spune prezentatorul show-ului, Dan Negru.

Ți-ai descărcat aplicația? Doar așa îți poți vota concurenții favoriți din sezonul 10 Next Star!

Și în acest sezon, alături de copii și de părinții lor, în culise, se va afla Șerban Copoț.

„Cel mai tare, acolo, în culise, mă sensibilizează inocența copiilor. Unii sunt atât de inocenți încât nu-și dau seama în ce se bagă, dar cel mai tare îmi place atunci când urcă pe scenă”, spune el.

Care sunt primii concurenți care vor sparge gheața pe scena celui de-al zecelea sezon Next Star, telespectatorii Antenei 1 vor vedea joi, 12 martie, de la ora 20:00, în prima ediție a show-ului prezentat de Dan Negru și Șerban Copoț.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Site-ul emisiunii este http://a1.ro/next-star/ şi este updatat zilnic cu ştiri.

Canalul YouTube al emisiunii este aici >>  https://www.youtube.com/user/NextStarA1

Pagina de Facebook este aici >> https://www.facebook.com/Next.Star.Antena1 

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Video