Antena Căutare

Un moment pe placul lui CRBL! Ștefan Trașcă, puștiul împătimit al jocului Kendama. Se antreneză de două luni și a dat lovitura!

Ștefan Trașcă, din Corbeanca este un împătimit al jocului Kendama şi a decis să vină pe scenă de la NextStar pentru a-şi dovedi talentul.

Ștefan Trașcă, din Corbeanca, este un împătimit al jocului Kendama şi a decis să vină pe scenă de la NextStar pentru a-şi dovedi talentul.

Numărul a fost unul fix pe placul lui CRBL care a savurat fiecare moment. Artistul se numără printre primii care au prezentat acest joc, determinând o nebunie în rândul celor mici.

Exemplul cel mai bun? Ştefan, puştiul care în această seară a demonstrat că un strop de atenţie, concentrare şi perserventa pot face minuni.

Kelly Family, pe scena de la Next Star! "Fell in love with an alien" i-a zăpăcit pe jurați. Bravo, Mara și Cez... Mara Pop, patinatoarea care a cucerit juriul de la "Next Star"! Vocea ei i-a ținut cu sufletul la gură, iar pu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x