Antena Căutare

Yasmina Butilă, oare chiar ești făcută din „carne și oase”?! Sia, iat-o, ea îți poate înlocui dansatoarea! Juriu, la unison: „Câtă grație, asta înseamnă SCLIPIRE!”

Yasmina a venit din Bistrița și deși are numai zece ani, de patru practică acro-dance-ul, o combinație de balet și gimnastică ritmică.

Deși vine din Ardeal, nu e deloc molcomă, nici înceată! Uitați toate bancurile cu ardeleni și priviți-o! Yasmina a venit din Bistrița și la numai zece anișori, are deja în spate patru de acro-dance, o combinație de balet și gimnastică ritmică.

Fetița cu ochii azurii l-a impresionat atât de mult pe CRBL în trecut , încât juratul a rămas fără cuvinte și i-a dat Golden Starul concurentei, ceea ce înseamnă că Yasmina a ajuns direct în finală.

Iar în Marea Finală, a gost GE-NI-A-LĂ! ! Sia, iat-o, ea îți poate înlocui dansatoarea oricând, pare născută pe scenă! „Câtă grație, asta înseamnă SCLIPIRE!”, au spus toți jurații.

Pe noi ne-a impresionat! Dar pe voi, dragii noștri?

Combinație de sunete, mișcări scenice, ce mai, spectacol total! Doamne, cum cântă la vioară Lucas Kohl! Și nu oricum, ci... "Mociriţa cu trifoi” a fost adusă în dar în Marea Finală de către „Veveriţele năzdrăvane”! Nu au lumina ochilor, d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x