Antena Căutare

Nu te supăra, frate! 17 februarie 2023. Jador i-a făcut avansuri Ramonei Olaru. Cum a răspuns frumoasa prezentatoare

Jador și Ramona Olaru au avut un schimb de replici cu subînțeles, în direct, chiar în platoul emisiunii. Cei doi s-au apropiat extrem de tare și s-au privit adânc în ochi.

colaj foto jador si ramona olaru la nu te supara, frate 17 februarie 2023 Galerie
Jador și Ramona Olaru, schimb de priviri intense la Nu te supăra, frate! | Antena 1

În ediția difuzată pe 17 februarie 2023, echipa albastră a fost formată din Jador, Cosmin Natanticu și Gelu Voicu, iar echipa roșie din Ornela Pasăre, Eliza Natanticu și Shondy.

Atunci când a venit rândul lui Jador să dea cu zarul, el a ajuns din nou la Ramona Olaru, unde nu s-a mai putut abține și i-a făcut avansuri.

Citește și: Nu te supăra, frate! 16 februarie 2023. Andreea Antonescu, provocată de Dan Badea la un joc dublu. Cum a reacționat

Jador i-a făcut avansuri Ramonei Olaru la Nu te supăra, frate la Antena 1. Cum a răspuns vedeta

Jador a profitat la maxim de timpul petrecut singur alături de Ramona Olaru și și-a scos cele mai bune arme. Simpaticul cântăreț a încercat să o cucerească și chiar i-a lansat o provocare pentru a obține numărul ei de telefon.

„Ramona, nu știu dacă faci față”, a strigat Jador înainte de a pleca spre ea.

„Gândește-te că ești filmat în permanență. Nu fi nebun!”, l-a avertizat Pepe.

Ajuns la Ramona, a urmat un schimb de priviri intense și replici cu subînțeles, spre deliciul telespectatorilor, dar și a celor din platou.

„Te uiți în ochii mei atât de adânc, ce e cu tine?”, l-a întrebat ea.

„Încerc să te cuceresc, merge?”, a adăugat el.

„Hai că m-ai pierdut, nu mai pot, sunt terminată”, a mai spus aceasta, înainte ca Jador să o îi lanseze o provocare.

Acesta i-a spus că în cazul în care el câștigă jocul, ea va fi nevoită să îi dea numărul de telefon.

Citește și: Nu te supăra, frate! 17 februarie 2023. Ramona Olaru, decolteul adânc care a atras priviri. Cum arată ținuta în partea de jos

Nu te supăra, frate!, jocul-vedetă pe care românii îl pot juca în direct, în fiecare miercuri, joi și vineri, pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Tot ce trebuie să facă aceştia este să se înscrie în concurs pe www.a1.ro, în timpul difuzării emisiunii (în intervalul 17:00 – 19:00) şi să răspundă la una dintre întrebările jocului. Unul dintre cei înscrişi va fi sunat în direct, zilnic, pentru a-şi testa norocul până la capăt.

Acesta va avea şansa să arunce zarul în platou, iar premiul său va fi decis de numărul care îi va pica la aruncare. Norocosul telespectator va câştiga atâtea sute de euro, câte puncte va indica zarul aruncat. Pe lângă acest premiu, emisiunea concurs va pune la bătaie şi alte premii surpriză, pe perioada difuzării.

În cadrul fiecărei ediţii, şase vedete, împărţite în două tabere, vor arunca zarurile, la propriu în platoul emisiunii Nu te supăra, frate! şi vor muta pionii conform indicaţiilor de pe tabla de joc. Desigur, pe parcursul jocului nu vor lipsi nici pedepsele, capcanele bine ascunse şi întrebările care îi vor pune pe jucători în situaţii care mai de care mai amuzante.

Pepe prezintă Nu te supăra, frate! la Antena 1 și în AntenaPLAY

Antena 1 le aduce telespectatorilor jocul-vedetă Nu te supăra, frate!, un nou format TV inspirat din jocul de societate cu acelaşi nume. În cadrul fiecărei ediţii, şase vedete, împărţite în două tabere, vor arunca zarurile, la propriu în platoul emisiunii Nu te supăra, frate! şi vor muta pionii conform indicaţiilor de pe tabla de joc.

Desigur, pe parcursul jocului nu lipsesc pedepsele, capcanele bine ascunse şi întrebările care îi pun pe jucători în situaţii care mai de care mai amuzante.

Nu te supăra, frate! 17 februarie 2023. Ramona Olaru, decolteul adânc care a atras priviri. Cum arată ținuta în partea d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x