Antena Căutare

Nu te supăra, frate! 17 februarie 2023. Ramona Olaru, decolteul adânc care a atras priviri. Cum arată ținuta în partea de jos

În ediția de pe 17 februarie 2023, Ramona Olaru l-a înlocuit pe magicianul Robert Tudor și s-a asigurat că prezența ei a atras toate privire. Prezentatoarea a purtat o ținută cu adevărat îndrăzneață.

colaj foto ramona olaru la nu te supara,frate 17 februarie 2023 Galerie
Ramona Olaru, într-o ținută cu decolteul adânc care a atras priviri | Antena 1

În emisiunea Nu te supăra, frate!, două echipe formate din câte trei vedete intră în jocul inspirat din copilărie și răspund provocărilor celor două gazde, Pepe și magicianul Robert Tudor, înlocuit astăzi de Ramona Olaru. Jocuri, ghicitori interesante și momente savuroase, iată rețeta acestui quiz show savuros de la Antena 1.

În ediția difuzată pe 17 februarie 2023, echipa albastră a fost formată din Jador, Cosmin Natanticu și Gelu Voicu, iar echipa roșie din Ornela Pasăre, Eliza Natanticu și Shondy.

Citește și: Nu te supăra, frate! 16 februarie 2023. Monica Anghel, apariție răvășitoare după ce a slăbit spectaculos. Cum a apărut în direct

Ramona Olaru, apariție îndrăzneață la Nu te supăra, frate la Antena 1.

Pentru că magicianul Robert Tudor a pierdut o provocare în fața Ramonei Olaru, aceasta l-a înlocuit în ultimele două ediții Nu te supăra, frate din această săptămână. Pentru cea din 17 februarie 2023, frumoasa prezentatoare a ales o ținută care i-a pus în valoare atuurile fizice.

„Așa de mult ce mi-a plăcut ieri că am venit și astăzi”, a spus aceasta când băieții din echipa albastră au mers lânga ea pentru joc.

„Pentru tine am dat 1”, a spus Gelu Voicu.

„Pentru mine? Voiați să veniți pe partea mea”, a răspuns ea flatată.

Ea a apărut în platoul emisiunii purtând o ținută de un verde electric, însă nu doar culoarea acesteia a atras privirile. Ramona a optat pentru un decolteu adânc, dar și o fustă scurtă accesorizate cu un sacou în aceeași culoare.

Citește și: Nu te supăra, frate! 10 februarie 2023. Nea Marin și Larisa, fiica lui, au devenit rivali la un joc de strâns ouă! Ce gest a făcut

Nu te supăra, frate!, jocul-vedetă pe care românii îl pot juca în direct, în fiecare miercuri, joi și vineri, pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Tot ce trebuie să facă aceştia este să se înscrie în concurs pe www.a1.ro, în timpul difuzării emisiunii (în intervalul 17:00 – 19:00) şi să răspundă la una dintre întrebările jocului. Unul dintre cei înscrişi va fi sunat în direct, zilnic, pentru a-şi testa norocul până la capăt.

Acesta va avea şansa să arunce zarul în platou, iar premiul său va fi decis de numărul care îi va pica la aruncare. Norocosul telespectator va câştiga atâtea sute de euro, câte puncte va indica zarul aruncat. Pe lângă acest premiu, emisiunea concurs va pune la bătaie şi alte premii surpriză, pe perioada difuzării.

În cadrul fiecărei ediţii, şase vedete, împărţite în două tabere, vor arunca zarurile, la propriu în platoul emisiunii Nu te supăra, frate! şi vor muta pionii conform indicaţiilor de pe tabla de joc. Desigur, pe parcursul jocului nu vor lipsi nici pedepsele, capcanele bine ascunse şi întrebările care îi vor pune pe jucători în situaţii care mai de care mai amuzante.

Pepe prezintă Nu te supăra, frate! la Antena 1 și în AntenaPLAY

Antena 1 le aduce telespectatorilor jocul-vedetă Nu te supăra, frate!, un nou format TV inspirat din jocul de societate cu acelaşi nume. În cadrul fiecărei ediţii, şase vedete, împărţite în două tabere, vor arunca zarurile, la propriu în platoul emisiunii Nu te supăra, frate! şi vor muta pionii conform indicaţiilor de pe tabla de joc.

Desigur, pe parcursul jocului nu lipsesc pedepsele, capcanele bine ascunse şi întrebările care îi pun pe jucători în situaţii care mai de care mai amuzante.

Nu te supăra, frate! 16 februarie 2023. Andreea Antonescu, provocată de Dan Badea la un joc dublu. Cum a reacționat... Nu te supăra, frate! 17 februarie 2023. Jador i-a făcut avansuri Ramonei Olaru. Cum a răspuns frumoasa prezentatoare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x