Antena Căutare

Nu te supara, frate! 18 ianuarie 2023. Duel între soții Irina și Răzvan Fodor. Ce s-a întâmplat când cei doi au devenit adversari

În fiecare miercuri, joi şi vineri, de la ora 17:00, Pepe și Magicianul Robert Tudor prezintă Nu te supăra, frate!. Două echipe formate din câte trei vedete intră în jocul cu același nume și fac față provocărilor gândite de cele două gazde.

irina si razvan fodor trag bomboane cu paiul la nu te supara frate Galerie
Irina și Răzvan Fodor s-au duelat în bomboane șa Nu te supăra, frate! de la Antena 1 | Antena 1

În prima ediție a emisiunii, echipa albastră a fost formată din Irina Fodor, WRS și Cristi Iacob, iar echipa roșie, din Răzvan Fodor, Ana-Maria Ababei și Emilian.

Cuplu în viața reală, dar adversari în cadrul jocului Nu te supăra, frate!, Irina și Răzvan Fodor au fost nevoiți să tragă cu paiul bomboane de o anumită culoare.

Răzvan a câștigat în fața partenerei și mamei fiicei lui, reușind să obțină un avantaj pentru echipa de la emisiune, formată din Ana-Maria Ababei și Emilian.

Cu gândul la colegii ei, chiar dacă nu a învins în fața soțului, Irina Fodor și-a consolat colegii, pe WRS și Cristi Iacob, cu bomboanele rămase de la provocare.

Nu te supăra, frate!, jocul-vedetă pe care românii îl pot juca în direct, în fiecare miercuri, joi și vineri, pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Tot ce trebuie să facă aceştia este să se înscrie în concurs pe www.a1.ro , în timpul difuzării emisiunii (în intervalul 17:00 – 19:00) şi să răspundă la una dintre întrebările jocului. Unul dintre cei înscrişi va fi sunat în direct, zilnic, pentru a-şi testa norocul până la capăt.

Acesta va avea şansa să arunce zarul în platou, iar premiul său va fi decis de numărul care îi va pica la aruncare. Norocosul telespectator va câştiga atâtea sute de euro, câte puncte va indica zarul aruncat. Pe lângă acest premiu, emisiunea concurs va pune la bătaie şi alte premii surpriză, pe perioada difuzării.

În cadrul fiecărei ediţii, şase vedete, împărţite în două tabere, vor arunca zarurile, la propriu în platoul emisiunii Nu te supăra, frate! şi vor muta pionii conform indicaţiilor de pe tabla de joc. Desigur, pe parcursul jocului nu vor lipsi nici pedepsele, capcanele bine ascunse şi întrebările care îi vor pune pe jucători în situaţii care mai de care mai amuzante.

Pepe prezintă Nu te supăra, frate! la Antena 1 și în AntenaPLAY

Antena 1 le aduce telespectatorilor jocul-vedetă âNu te supăra, frate!, un nou format TV inspirat din jocul de societate cu acelaşi nume. În cadrul fiecărei ediţii, şase vedete, împărţite în două tabere, vor arunca zarurile, la propriu în platoul emisiunii Nu te supăra, frate! şi vor muta pionii conform indicaţiilor de pe tabla de joc.

Desigur, pe parcursul jocului nu lipsesc pedepsele, capcanele bine ascunse şi întrebările care îi pun pe jucători în situaţii care mai de care mai amuzante.

Nu te supara, frate! 18 ianuarie 2023. Răspunsul dat de Răzvan Fodor la întrebarea: "Voi așteptați un bebeluș?"... Nu te supara, frate! 19 ianuarie 2023. Transformarea uimitoare a Mariei Cârneci. Cât de bine arată la 69 de ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x