Antena Căutare

Nu te supara, frate! 18 ianuarie 2023. Răspunsul dat de Răzvan Fodor la întrebarea: "Voi așteptați un bebeluș?"

În fiecare miercuri, joi şi vineri, de la ora 17:00, Pepe și Magicianul Robert Tudor prezintă Nu te supăra, frate! Două echipe formate din câte trei vedete intră în jocul cu același nume și fac față provocărilor gândite de cele două gazde. În prima ediție a emisiunii, echipa albastră a fost formată din Irina Fodor, WRS și Cristi Iacob, iar echipa roșie, din Răzvan Fodor, Ana-Maria Ababei și Emilian. La una din probe, Răzvan Fodor a fost pus în situația de a schimba scutecele unor bebeluși de jucărie.

razvan fodor si magicianul robert tudor joaca nu te supara frate Galerie
Răzvan Fodor a fost provocat la Nu te supăra, frate! să schimbe scutecele unor bebeluși de jucărie | Antena 1

Membru al echipei albastre din prima emisiune din istoria emisiunii Nu te supăra, frate!, Răzvan Fodor a fost provocat de magicianul Robert Tudor să schimbe scutecele murdare ale unor bebeluși de jucărie.

Anterior, soția lui, Irina Fodor, membră a echipei adverse, fusese pusă în situația de a se preface că adoarme un zar ca și cum acesta ar fi fost un nou-născut. Observând că cei doi soți tot nimeresc probe care dau de înțeles că se întâmplă ceva în dinamica lor de familie, Robert Tudor a adresat o întrebare importantă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Starul și soția lui sunt părinții unei fetițe superbe, Diana, și momentan nu au de gând să-și mărească familia.

Nu te supăra, frate!, jocul-vedetă pe care românii îl pot juca în direct, în fiecare miercuri, joi și vineri, pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Tot ce trebuie să facă aceştia este să se înscrie în concurs pe www.a1.ro , în timpul difuzării emisiunii (în intervalul 17:00 – 19:00) şi să răspundă la una dintre întrebările jocului. Unul dintre cei înscrişi va fi sunat în direct, zilnic, pentru a-şi testa norocul până la capăt.

Acesta va avea şansa să arunce zarul în platou, iar premiul său va fi decis de numărul care îi va pica la aruncare. Norocosul telespectator va câştiga atâtea sute de euro, câte puncte va indica zarul aruncat. Pe lângă acest premiu, emisiunea concurs va pune la bătaie şi alte premii surpriză, pe perioada difuzării.

În cadrul fiecărei ediţii, şase vedete, împărţite în două tabere, vor arunca zarurile, la propriu în platoul emisiunii Nu te supăra, frate! şi vor muta pionii conform indicaţiilor de pe tabla de joc. Desigur, pe parcursul jocului nu vor lipsi nici pedepsele, capcanele bine ascunse şi întrebările care îi vor pune pe jucători în situaţii care mai de care mai amuzante.

Nu te supara, frate! 18 ianuarie 2023. Irina Fodor, apariție spectaculoasă într-o cămașă cu panglici și vedere la abdome... Nu te supara, frate! 18 ianuarie 2023. Duel între soții Irina și Răzvan Fodor. Ce s-a întâmplat când cei doi au devenit ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x