Antena Căutare

Nu te supara, frate! 20 ianuarie 2023. Prima apariție televizată a Cristinei Cioran după despărțirea de tatăl copilului ei

Pepe și Magicianul Robert Tudor prezintă în fiecare miercuri, joi și vineri, la ora 17:00, jocul Nu te supăra, frate!, de la Antena 1. Două echipe alcătuite din câte trei vedete participă și își testează abilitățile în provocările concepute de cele două gazde. În ediția din 20 ianuarie 2023, vedetele din echipa albastră sunt Marcel Pavel, Maria Buză și Anca Țurcașiu, în timp ce vedetele din echipa roșie sunt Andra Gogan, Nea Marin, Cristina Cioran.

colaj foto cuc ristina cioran la televizor pe fundal galben Galerie
Nu te supara, frate! 20 ianuarie 2023. Prima apariție televizată a Cristinei Cioran după despartirea de tatăl copilului ei | Antena 1/ Nu te supăra, frate!

Emisiunea de la Antena 1, Nu te supăra, frate!, aduce telespectatorilor doza zilnică de amuzament și distracție! În ediția de astăzi, Pepe și Magicianul Tudor au pregătit surprize inedite!

Pentru a câștiga premii în emisiunea Nu te supăra, frate!, telespectatorii trebuie să se înscrie pe www.a1.ro în timpul difuzării (între orele 17:00-19:00) și să răspundă la o întrebare din joc. Zilnic, unul dintre cei înscriși va fi sunat în direct și va avea șansa de a arunca zarul în platou. Telespectatorul norocos va câștiga atâtea sute de euro câte puncte va indica zarul aruncat. Pe lângă acest premiu, emisiunea pune la bătaie și alte premii surpriză.

Nu te supăra, frate!, din 20 ianuarie 2023. Vedetele au fost provocate să răspundă la întrebări de cultură generală

Cristina Cioran a bifat prima apariție televizată după despărțirea de Alex Dobrescu prin care a trecut în anul 2022. Cristina Cioran a explicat că motivul despărțirii de tatăl copilului său a pornit de la neînțelegerile care au apărut tot mai des, iar ea simțea că nu mai sunt pe aceeași lungime de undă.

În vara anului 2021, Cristina Cioran și Alex Dobrescu deveneau părinții unei fetițe superbe. Micuța Ema s-a născut prematur din cauza unor probleme în sarcină.

Vedeta a impresionat într-o ținută splendidă, formată dintr-o cămașă neagră, pantaloni scurți și cizme cu toc gros. Cu o atitudine plină de încredere, fosta prezentatoare TV a arătat că este pregătită să revină în fața micilor ecrane, charisma și prezența sa de spirit fiind de neînlocuit. Spectatorii au fost impresionați de stilul și atitudinea sa și au fost încântați să o revadă din nou pe micul ecran.

Cristina Cioran a fost prima care s-a jucat cu zarul la emisiunea Nu te supăra, frate!, din 20 ianuarie 2023. “Cu ce program a debutat televiziunea în România?”, a fost întrebarea la care a trecbuit să răspundă vedeta de televiziune. Cristina Cioran a răspuns corect: cu un program de revelion. Cum a ghicit? “La noi mereu a primat divertismentul!”, a spus ea. Se pre că intuiția a ajutat-o enorm așa că a înaintat pe tabla de joc, luând fața colegilor din echipa albastră.

Citește și: Nu te supara, frate! 19 ianuarie 2023. Codruța Filip, pusă la un joc dificil, care a făcut deliciul publicului

Nu te supăra, frate!, jocul-vedetă pe care românii îl pot juca în direct, în fiecare miercuri, joi și vineri, pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Tot ce trebuie să facă aceştia este să se înscrie în concurs pe www.a1.ro , în timpul difuzării emisiunii (în intervalul 17:00 – 19:00) şi să răspundă la una dintre întrebările jocului. Unul dintre cei înscrişi va fi sunat în direct, zilnic, pentru a-şi testa norocul până la capăt. Emisiunea poate fi urmărită și pe AntenaPlay.

Acesta va avea şansa să arunce zarul în platou, iar premiul său va fi decis de numărul care îi va pica la aruncare. Norocosul telespectator va câştiga atâtea sute de euro, câte puncte va indica zarul aruncat. Pe lângă acest premiu, emisiunea concurs va pune la bătaie şi alte premii surpriză, pe perioada difuzării.

În cadrul fiecărei ediţii, şase vedete, împărţite în două tabere, vor arunca zarurile, la propriu în platoul emisiunii Nu te supăra, frate! şi vor muta pionii conform indicaţiilor de pe tabla de joc. Desigur, pe parcursul jocului nu vor lipsi nici pedepsele, capcanele bine ascunse şi întrebările care îi vor pune pe jucători în situaţii care mai de care mai amuzante.

Citește și: Nu te supara, frate! 19 ianuarie 2023. Transformarea uimitoare a Mariei Cârneci. Cât de bine arată la 69 de ani

Nu te supara, frate! 19 ianuarie 2023. Codruța Filip, pusă la un joc dificil, care a făcut deliciul publicului... Nu te supara, frate! 20 ianuarie 2023. Provocarea care a făcut-o pe Cristina Cioran să mărturisească ce i-ar zice unei a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x