Antena Căutare

Nu te supăra, frate! 26 ianuarie 2023. Ana Odagiu și Monica Odagiu, provocare grea. Ce alimente au fost puse să mănânce

În ediția din 26 ianuarie 2023 a emisiunii Nu te supăra, frate! de la Antena 1, surorile Ana și Monica Odagiu au primit o probă de foc, cu alimente greu de mâncat. Deznodământul a fost complet neașteptat.

monica odagiu, surorile odagiu alaturi de magicianul robert tudor si poza cu ana odagiu Galerie
Magicianul Robert Tudor le-a pus pe surorile Ana și Monica Odagiu să se întreacă la o provocare inedită, la Nu te supăra, frate!, de la Antena 1 | Antena 1

Emisiunea Nu te supăra, frate! de la Antena 1 aduce de fiecare dată ghicitori interesante și informații de cultură generală, dar și provocări savuroase, menite să distreze publicul.

Un moment surprinzător a fost atunci când surorile Ana și Monica Odagiu au fost nevoite să se întreaca la o probă cât se poate de...picantă!

Surorile Ana și Monica Odagiu s-au întrecut la o probă picantă la emisiunea Nu te supăra, frate!, difuzată în data de 26 ianuarie 2023, la Antena 1

În cadrul jocului din 26 ianuarie 2023, cele două celebre surori au devenit rivale. La una dintre probe, magicianul Robert Tudor le-a provocat să mănânce câteva alimente, apoi să se privească în ochi. Regula a fost simplă: cine are vreo reacție, oricât de mică, pierde.

Citește și: Nu te supăra, frate! 26 ianuarie 2023. Dorian Popa, dezvăluire neașteptată despre Cătălin Scărlătescu. Ce a spus despre el

Totuși, cine a urmărit emisiunea Te cunosc de undeva de la Antena 1 știe că Ana și Monica Odagiu sunt firi competitive și nu renunță atât de ușor la victorie. Înarmate cu răbdare și o rezistență de invidiat, cele două au mâncat ardei iute, sos wasabi, grepfruit și lămâie.

Oricât de picante au fost primele două alimente, cele două nu au avut nicio reacție, lucru ce l-a uimit din plin pe magicianul Robert Tudor.

Care a fost deznodământul final și ce a urmat? Află totul urmărind clipul video de mai sus din emisiunea Nu te supăra, frate!, de la Antena 1.

Nu te supăra, frate!, jocul-vedetă pe care românii îl pot juca în direct, în fiecare miercuri, joi și vineri, pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Tot ce trebuie să facă aceştia este să se înscrie în concurs pe www.a1.ro, în timpul difuzării emisiunii (în intervalul 17:00 – 19:00) şi să răspundă la una dintre întrebările jocului. Unul dintre cei înscrişi va fi sunat în direct, zilnic, pentru a-şi testa norocul până la capăt.

Acesta va avea şansa să arunce zarul în platou, iar premiul său va fi decis de numărul care îi va pica la aruncare. Norocosul telespectator va câştiga atâtea sute de euro, câte puncte va indica zarul aruncat. Pe lângă acest premiu, emisiunea concurs va pune la bătaie şi alte premii surpriză, pe perioada difuzării.

În cadrul fiecărei ediţii, şase vedete, împărţite în două tabere, vor arunca zarurile, la propriu în platoul emisiunii Nu te supăra, frate! şi vor muta pionii conform indicaţiilor de pe tabla de joc. Desigur, pe parcursul jocului nu vor lipsi nici pedepsele, capcanele bine ascunse şi întrebările care îi vor pune pe jucători în situaţii care mai de care mai amuzante.

Pepe prezintă Nu te supăra, frate! la Antena 1 și în AntenaPLAY

Antena 1 le aduce telespectatorilor jocul-vedetă Nu te supăra, frate!, un nou format TV inspirat din jocul de societate cu acelaşi nume. În cadrul fiecărei ediţii, şase vedete, împărţite în două tabere, vor arunca zarurile, la propriu în platoul emisiunii Nu te supăra, frate! şi vor muta pionii conform indicaţiilor de pe tabla de joc.

Desigur, pe parcursul jocului nu lipsesc pedepsele, capcanele bine ascunse şi întrebările care îi pun pe jucători în situaţii care mai de care mai amuzante.

Nu te supăra, frate! 26 ianuarie 2023. Dorian Popa, dezvăluire neașteptată despre Cătălin Scărlătescu. Ce a spus despre ... Nu te supăra, frate! 27 ianuarie 2023. Axinte a făcut reclamă la șosete în cel mai senzual mod posibil. Ce a urmat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x