Antena Căutare

Nu te supăra, frate! 27 ianuarie 2023. Minodora, apariție de senzație. Ce detaliu au observat toți la artistă

În ediția din 27 ianuarie 2023 a emisiunii Nu te supăra, frate!, de la Antena 1, Minodora a avut o apariție de senzație și mulți au fost surprinși de cum arată acum artista.

minodora portret si minodora alaturi de pepe la nu te supara, frate!, de la antena 1 Galerie
Minodora a făcut senzație la emisiunea Nu te supăra, frate! de la Antena 1 | Antena 1

Emisiunea Nu te supăra, frate! de la Antena 1 aduce pentru două echipe de vedete provocări surprinzătoare și întrebări extrem de interesante, menite să provoace inteligența tuturor, dar și imaginația. Așa s-a întâmplat și în ediția din 27 ianuarie 2023, când Minodora a fost pusă să convingă pe „controlorul” Pepe să o ierte că n-a avut bilet!

În timp ce artista încerca să fie cât mai convingătoare, mulți au putut să observe un detaliu neașteptat la ea.

Cum a apărut Minodora la emisiunea Nu te supăra, frate!, de la Antena 1. Vedeta a făcut senzație

Minodora este una dintre cele mai îndrăgite artiste de muzică de petrecere din România și, în data de 27 ianuarie 2023, a făcut parte din echipa roșie, alături de Mara Oprea și Emma.

Una dintre provocările jocului Nu te supăra, frate! din această ediție a pus-o pe Minodora în ipostaza de a-l convinge pe controlorul Pepe s-o ierte că nu a cumpărat un bilet de călătorie. Folosindu-și toate „armele”, artista a cântat, a făcut complimente și a încercat să-l înduplece pe „controlor”, iar la final se pare că a și reușit.

Citește și: Nu te supăra, frate! 27 ianuarie 2023. Axinte a făcut reclamă la șosete în cel mai senzual mod posibil. Ce a urmat

Un detaliu pe care mulți dintre spectatori și telespectatori l-au observat a fost silueta de invidiat a artistei. Dacă în trecut aceasta s-a luptat cu problema kilogramelor în plus, iată că în prezent ea arată într-o formă de zile mari!

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea Nu te supăra, frata!, de la Antena 1, ca să savurezi tot momentul!

Nu te supăra, frate!, jocul-vedetă pe care românii îl pot juca în direct, în fiecare miercuri, joi și vineri, pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Tot ce trebuie să facă aceştia este să se înscrie în concurs pe www.a1.ro, în timpul difuzării emisiunii (în intervalul 17:00 – 19:00) şi să răspundă la una dintre întrebările jocului. Unul dintre cei înscrişi va fi sunat în direct, zilnic, pentru a-şi testa norocul până la capăt.

Acesta va avea şansa să arunce zarul în platou, iar premiul său va fi decis de numărul care îi va pica la aruncare. Norocosul telespectator va câştiga atâtea sute de euro, câte puncte va indica zarul aruncat. Pe lângă acest premiu, emisiunea concurs va pune la bătaie şi alte premii surpriză, pe perioada difuzării.

În cadrul fiecărei ediţii, şase vedete, împărţite în două tabere, vor arunca zarurile, la propriu în platoul emisiunii Nu te supăra, frate! şi vor muta pionii conform indicaţiilor de pe tabla de joc. Desigur, pe parcursul jocului nu vor lipsi nici pedepsele, capcanele bine ascunse şi întrebările care îi vor pune pe jucători în situaţii care mai de care mai amuzante.

Pepe prezintă Nu te supăra, frate! la Antena 1 și în AntenaPLAY

Antena 1 le aduce telespectatorilor jocul-vedetă Nu te supăra, frate!, un nou format TV inspirat din jocul de societate cu acelaşi nume. În cadrul fiecărei ediţii, şase vedete, împărţite în două tabere, vor arunca zarurile, la propriu în platoul emisiunii Nu te supăra, frate! şi vor muta pionii conform indicaţiilor de pe tabla de joc.

Desigur, pe parcursul jocului nu lipsesc pedepsele, capcanele bine ascunse şi întrebările care îi pun pe jucători în situaţii care mai de care mai amuzante.

Nu te supăra, frate! 27 ianuarie 2023. Axinte a făcut reclamă la șosete în cel mai senzual mod posibil. Ce a urmat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x