Antena Căutare

Nu te supăra, frate! 8 februarie 2023. Francisca, apariție răvășitoare într-o rochie scurtă. Cum arată ținuta în partea de jos

În episodul 10 din „Nu te supăra, frate”, de pe 8 februarie 2023, Francisca a impresionat telespectatorii cu o apariție răvășitoare. Artista a îmbrăcat o rochie mulată și scurtă care i-a scos în evidență atuurile fizice. Hai să vezi cum arată ținuta în partea de jos.

Colaj cu Francisca la Nu te supara, frate Galerie
În episodul 10 din „Nu te supăra, frate”, de pe 8 februarie 2023, Francisca a impresionat telespectatorii cu o apariție răvășitoare | Antena 1

Episodul 10 din „Nu te supăra, frate!” a adus pe micile ecrane ale publicului noi vedete dornice să se distreze alături de Pepe. De data aceasta, Francisca, Mihai Traistariu, Carmen Trandafir, TJ Miles, Crina Matei și Gabriel Fătu au pășit pragul emisiunii concurs.

Încă de când a intrat în platoul show-ului, Francisca a întors toate privirile cu ținuta sa spectaculoasă. Cântăreața a îmbrăcat o rochie îndrăzneață care i-a scos în evidență cele mai provocatoare forme ale corpului.

Francisca a făcut senzație cu rochia ei mulată și scurtă în episodul 10 din „Nu te supăra, frate!”, de pe 8 februarie 2023

Francisca se numără printre vedetele care au participat la „Nu te supăra, frate!” în ediția de pe 8 februarie 2023. Cântăreața a făcut senzație cu apariția sa răvășitoare într-o ținută de-a dreptul provocatoare.

Rochia fără bretele, mulată și scurtă i-a pus în valoare bustul generos, talia de invidiat și umerii senzuali. De asemenea, piesa vestimentară i-a evidențiat și superbele trăsături ale feței pe micile ecrane.

„Eu mi-am lăsat telefonul ca să nu fiu coruptă”, i-a răspuns superba brunetă când a fost întrebată de Pepe ce face.

Citește și: Nu te supăra, frate! 3 februarie 2023. Emilia Ghinescu a strălucit în platoul emisiunii. Detaliul observat la artista muzicală

„Ți-a scăpat și cercelul”, i-a mai spus prezentatorul TV.

„Aoleu, mă dezmembrez”, a mai fost replica ei, vizibil amuzantă.

Mai mult decât atât, partea de jos a ținutei a tăiat răsuflarea telespectatorilor, rochia lăsându-i la vedere picioarele superbe.

Nu te supăra, frate!, jocul-vedetă pe care românii îl pot juca în direct, în fiecare miercuri, joi și vineri, pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Tot ce trebuie să facă aceştia este să se înscrie în concurs pe www.a1.ro, în timpul difuzării emisiunii (în intervalul 17:00 – 19:00) şi să răspundă la una dintre întrebările jocului. Unul dintre cei înscrişi va fi sunat în direct, zilnic, pentru a-şi testa norocul până la capăt.

Acesta va avea şansa să arunce zarul în platou, iar premiul său va fi decis de numărul care îi va pica la aruncare. Norocosul telespectator va câştiga atâtea sute de euro, câte puncte va indica zarul aruncat. Pe lângă acest premiu, emisiunea concurs va pune la bătaie şi alte premii surpriză, pe perioada difuzării.

Citește și: Nu te supăra, frate! 3 februarie 2023. Claudia Pavel, ținta glumelor deocheate: „Ne bucurăm și noi ochii aici în platou!”

În cadrul fiecărei ediţii, şase vedete, împărţite în două tabere, vor arunca zarurile, la propriu în platoul emisiunii Nu te supăra, frate! şi vor muta pionii conform indicaţiilor de pe tabla de joc. Desigur, pe parcursul jocului nu vor lipsi nici pedepsele, capcanele bine ascunse şi întrebările care îi vor pune pe jucători în situaţii care mai de care mai amuzante.

Pepe prezintă Nu te supăra, frate! la Antena 1 și în AntenaPLAY

Antena 1 le aduce telespectatorilor jocul-vedetă Nu te supăra, frate!, un nou format TV inspirat din jocul de societate cu acelaşi nume. În cadrul fiecărei ediţii, şase vedete, împărţite în două tabere, vor arunca zarurile, la propriu în platoul emisiunii Nu te supăra, frate! şi vor muta pionii conform indicaţiilor de pe tabla de joc.

Desigur, pe parcursul jocului nu lipsesc pedepsele, capcanele bine ascunse şi întrebările care îi pun pe jucători în situaţii care mai de care mai amuzante.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x