Antena Căutare

Nu te supăra, frate! 9 februarie 2023. Tavi Clonda, pus în dificultate. Cum a fost ajutat de Jean de la Craiova

Tavi Clonda a fost pus în dificultate de o întrebare în ediția 11 „Nu te supăra, frate!”, de pe 9 februarie 2023. Jean de la Craiova nu s-a putut abține și a încercat să își ajute adversarul. Iată cum a reacționat Ecaterine.

Tavi Clonda a fost pus în dificultate de o întrebare în ediția 11 „Nu te supăra, frate!”, de pe 9 februarie 2023.

Antena 1

Jean de la Craiova, Giulia și Ecaterine, iar cea albastră din Tavi Clonda, Annes și Dimitri sunt vedetele care au acceptat provocarea „Nu te supăra, frate!” în ediția 11 de pe data de 9 februarie 2023.

Cei 6 au bucurat inimile telespectatorilor cu glumele lor și voia bună, însă din peisaj nu au lipsit situațiile neașteptate. Se pare că Tavi Clonda a fost pus în dificultate de o întrebare pe care a primit-o la jocul de joi seară.

Citește și: Nu te supăra, frate! 9 februarie 2023. Jean de la Craiova și Ecaterine au făcut show. Ce s-a întâmplat cu artista în direct

„Ce i-ai spune lui Jean de la Craiova, dacă l-ai întâlni?”, a fost întrebarea la care a fost nevoit să răspundă. De asemenea, variantele de răspuns au fost următoarele: „Te rog să faci un TikTok cu mine!”, „Te pup, măi, Jean!” și „Îmi cânți și mie aia cu „Sunt numărul unu?””.

Tavi Clonda a apelat la ajutorul lui Jean de la Craiova în ediția 11 din „Nu te supăra, frate!”, de pe 9 februarie 2023

În cele din urmă, Tavi Clonda s-a decis să apeleze la ajutorul lui Jean de la Craiova. Deși sunt adversari, artistul nu a ezitat să-i spună răspunsul corect la întrebare.

„Telespectatorii ar fi ales sigur varianta B”, a spus Jean de la Craiova.

„Nu ajuta!”, a fost replica Ecaterinei.

Nu te supăra, frate!, jocul-vedetă pe care românii îl pot juca în direct, în fiecare miercuri, joi și vineri, pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Tot ce trebuie să facă aceştia este să se înscrie în concurs pe www.a1.ro, în timpul difuzării emisiunii (în intervalul 17:00 – 19:00) şi să răspundă la una dintre întrebările jocului. Unul dintre cei înscrişi va fi sunat în direct, zilnic, pentru a-şi testa norocul până la capăt.

Acesta va avea şansa să arunce zarul în platou, iar premiul său va fi decis de numărul care îi va pica la aruncare. Norocosul telespectator va câştiga atâtea sute de euro, câte puncte va indica zarul aruncat. Pe lângă acest premiu, emisiunea concurs va pune la bătaie şi alte premii surpriză, pe perioada difuzării.

Citește și: Nu te supăra, frate! 8 februarie 2023. Ce i-a făcut Francisca lui TJ Miles în direct, după zvonurile că sunt împreună

În cadrul fiecărei ediţii, şase vedete, împărţite în două tabere, vor arunca zarurile, la propriu în platoul emisiunii Nu te supăra, frate! şi vor muta pionii conform indicaţiilor de pe tabla de joc. Desigur, pe parcursul jocului nu vor lipsi nici pedepsele, capcanele bine ascunse şi întrebările care îi vor pune pe jucători în situaţii care mai de care mai amuzante.

Pepe prezintă Nu te supăra, frate! la Antena 1 și în AntenaPLAY

Antena 1 le aduce telespectatorilor jocul-vedetă Nu te supăra, frate!, un nou format TV inspirat din jocul de societate cu acelaşi nume. În cadrul fiecărei ediţii, şase vedete, împărţite în două tabere, vor arunca zarurile, la propriu în platoul emisiunii Nu te supăra, frate! şi vor muta pionii conform indicaţiilor de pe tabla de joc.

Desigur, pe parcursul jocului nu lipsesc pedepsele, capcanele bine ascunse şi întrebările care îi pun pe jucători în situaţii care mai de care mai amuzante.

Nu te supăra, frate! 9 februarie 2023. Jean de la Craiova și Ecaterine au făcut show. Ce s-a întâmplat cu artista în dir... Nu te supăra, frate! 10 februarie 2023. Anca Țurcașiu, apariție de senzație. Cum arată vedeta, la 52 de ani, într-o roch...
Idei pentru un mic dejun sănătos. Începe ziua cu o masă plină de nutrienți
Dimineața, ai nevoie de o masă echilibrată, bogată în nutrienți, care îți oferă energie...
Horoscopul zilei de 9 iunie 2023. Taurii se vor concentra pe îndatoririle profesionale. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 9 iunie 2023 spune că Taurii se vor concentra pe îndatoririle profesionale...
Ultimele știri
x