Antena Căutare

Surpriză la ”Nuntă cu Scântei”: Ana Morodan îi aduce în fața altarului pe Radu Valahu și Roxana Avram

Radu Valahu, multiplu campion la skandenberg, cel despre care se spune că este cel mai puternic român, și aleasa inimii sale, Roxana Avram, au decis să se lase pe mâna Anei Morodan pentru organizarea celui mai important eveniment din viața lor, în cadrul show-ului ”Nuntă cu scântei”.

Roxana și Radu s-au cunoscut în urmă cu trei ani, pe vremea când ea era prezentatoare tv și a fost chemată de acasă tocmai pentru că aveau în platou un invitat important, pe Radu Valahu. Roxana spune că a fost dragoste la prima vedere și că, din prima clipă când l-a văzut, a realizat că este bărbatul la care a visat toată viața.

”Când eram mică îi spuneam tatălui meu că vreau să-mi cumpere un bărbat ca Piedone. Culmea, în imaginația mea, acel Piedone avea chipul lui Radu. Când l-am cunoscut îmi venea să-i dau două plame și să-i spun: de când te aștept și tu nu mai veneai!”, mărturisește Roxana în cadrul show-ului ”Nuntă cu scântei” de la Antena 1.

Întâlnirea a fost una memorabilă, mai ales că Radu a ținut-o în palmă încă de la început. La propriu. Provocat să demonstreze că este cel mai puternic om din România, Radu a ridicat-o pe Roxana într-o singură mână, fără nici cea mai mică ezitare.

Cea care a făcut însă primul pas spre ceea ce avea să se transforme într-o minunată poveste de dragoste a fost Roxana. Ea i-a cerut numărul de telefon și de atunci au fost de nedespărțit. La fix un an de zile s-au căsătorit civil. Acum, ei vor să facă nunta visurilor lor.

Cum vor decurge pregătirile pentru marele eveniment din viața lor, dacă vor reuși să se pună de acord în privința alegerilor și dacă vor fi sau nu copleșiți de emoții, telespectatorii pot vedea în cadrul show-ului ”Nuntă cu scântei”, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1.

De bună voie și nesilită de nimeni, mireasa a fugit de la nuntă... Astăzi, de la ora 14.00, la Antena 1, ”Luceafărul Huilei”, Miron Cozma, vine la ”Nuntă cu Scântei!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Urmărește Nuntă cu scântei integral și pe Antena Play: https://goo.gl/s15GCJ. Dacă nu eşti în fața televizorului, poți vedea emisiunea LIVE pe smartphone, tabletă sau computer. Experimentează și tu!

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x