Antena Căutare

Câştigă preparatele gătite la Chefi fără limite! Cele mai savuroase răspunsuri primesc premii pe măsură

Tazz îți oferă șansa de-a savura din plin preparatele din emisiunea Chefi fără limite, de la Antena 1! Răspunde la întrebarea ce îți poate aduce premii delicioase! Câștigă două preparate de senzație, livrate săptămânal de Tazz la tine acasă.

Câştigă preparatele gătite la Chefi fără limite! Cele mai savuroase răspunsuri primesc premii pe măsură
Câştigă preparatele gătite la Chefi fără limite! Cele mai savuroase răspunsuri primesc premii pe măsură

Ai șansa să câștigi preparatele gătite la emisiunea Chefi fără limite de la Antena 1. Tot ce ai de făcut este să ne surprinzi cu răspunsul dat de tine la întrebarea de mai jos. Cel mai interesant și original comentariu va fi răsplătit cu două preparate livrate săptămânal de Tazz, chiar la tine acasă: unul pregătit de un chef local dintr-o insulă din Grecia și unul pregătit de către chef Sorin Bontea!

Intră în concurs și poți câștiga preparate delicioase din emisiunea Chefi fără limite, livrate de Tazz

Poți să te numeri și tu printre cei 3 norocoși care vor savura savuroasele rețete grecești.

Grăbește-te, căci perioada de înscriere este între 21 și 27 februarie!

Ca să te poți înscrie în concurs trebuie să ai aplicația Tazz instalată - Descarc-o acum!

Tot ce ai de făcut este să accesezi pagina de concurs și ne impresionezi cu răspunsul tău la următoarea provocare: „Spune-mi că ai fost în Grecia fără să-mi spui că ai fost în Grecia!”.

Cele mai creative, cele mai savuroase, cele mai „condimentate” 3 răspunsuri vor fi premiate cu câte un preparat specific unei insule grecești și pregătit de un chef local și cu unul special, semnat de chef Sorin Bontea. Practic, 3 norocoși vor putea savura fiecare câte 2 farfurii delicioase, cu iz de Mediterană! Preparatele vor fi livrate săptămânal la tine acasă de către Tazz.

Trăiește aventura Chefi fără limite în cel mai savuros și intens mod posibil!

Tazz îți livrează preparate delicioase din emisiune

Comandă de pe Tazz

Dacă simți însă că muzele din Grecia nu sunt de partea ta, ca sursă de inspirație sau noroc, atunci mai avem o surpriză pentru tine!

Tot ce ai de făcut este să accesezi site-ul tazz.ro sau aplicația mobilă Tazz și să comanzi. Deliciile vor fi apoi livrate la tine acasă, pentru ca tu și cei dragi ție să puteți savura experiența Chefi fără limite nu doar vizual, ci și gastronomic. Vei putea înțelege mai bine rețetele grecești, cu arome îmbietoare, condimente surprinzătoare și combinații încântătoare de ingrediente.

Campania se adresează tuturor persoanelor ce accesează online site-ul tazz.ro, sau aplicația mobilă Tazz. Pentru a putea participa la campanie este necesar ca persoanele să aibă un cont Tazz activ la data începerii campaniei, sau să își deschidă un cont nou.

Despre emisiunea Chefi fără limite de la Antena 1

Chef Sorin Bontea, chef Cătălin Scărlătescu și chef Florin Dumitrescu sunt protagoniștii unui nou format de adventure - cooking show, primul din România.

Citește și: Chefi fără limite, filmat în cele mai spectaculoase locații din Grecia Premiera: luni, marţi şi miercuri, de la 20:30, la Antena 1

Chefi fără limite, ce are premiera în 21 februarie la Antena 1, este primul show TV din România care va combina într-un mod spectaculos gătitul cu călătoriile și aventura, oferindu-le telespectatorilor un spectacol gastronomic, asezonat cu destinații superbe și situații pline de suspans și adrenalină. Chefi fără limite va dezvălui telespectatorilor Antena 1 preparate tradiționale, preparate originale cu savoare elenă, locuri superbe și aventură cât cuprinde.

Chefi fără limite, noul format de adventure- cooking show, primul din România, va fi difuzat din 21 februarie, în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la 20:30, la Antena 1.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x