Poftiţi în vacanţă

Vezi ediţiile integrale pe AntenaPlay!

Școala celui mai bun dansator popular! Nea Mărin și fiica sa învață copiii să se miște cu ritm. Larisa, fiica lui, i-a moștenit talentul

 

Dansul este poezia picioriului, iar Nea Marin o ştie poate cel mai bine. La şcoala lui de dans, oamenii vin şi pentru relaxare. E ca o terapie, pe care mulţi o practică de foarte mulţi ani. Mirela Voicu l-a vizitat pe Nea Mărin şi i-a aflat câteva secrete.

Ţine cursuri de dans românesc de aproape două decenii însă puţini ştiu de unde a furat meserie artistul atât de apreciat. Nea Mărin o are alături pe fiica sa, Larisa. O tânără care dansează ore întregi fără să obosească. Nea Mărin şi-a adus fata aproape de dans. În stilul propriu. Iar acum Larisa este şi ea profesoară.

Nea Mărin şi-a adus toată familia pe ringul de dans. Chiar şi pe fiul fratelui. Cu aşa profesori, rezultatele nu au întârziat să apară la şcoala lui Nea Marin. Colega nostră, Mirela Voicu, n-a putut să plece din şcoala lui Nea Mărin fără să danseze. E drept, n-a prins un contract afară, dar i-a ieşit o emisiune de poveste. O vedeţi în această seară.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Poftiţi la muncă! nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/poftiti-la-munca/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/poftitipelanoiantena1/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: : http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe