Antena Căutare

Școala celui mai bun dansator popular! Nea Mărin și fiica sa învață copiii să se miște cu ritm. Larisa, fiica lui, i-a moștenit talentul

Dansul este poezia picioriului, iar Nea Marin o ştie poate cel mai bine. La şcoala lui de dans, oamenii vin şi pentru relaxare. E ca o terapie, pe care mulţi o practică de foarte mulţi ani. Mirela Voicu l-a vizitat pe Nea Mărin şi i-a aflat câteva secrete. Ţine cursuri de dans românesc de aproape două decenii însă puţini ştiu de unde a furat meserie artistul atât de apreciat.

Dansul este poezia picioriului, iar Nea Marin o ştie poate cel mai bine. La şcoala lui de dans, oamenii vin şi pentru relaxare. E ca o terapie, pe care mulţi o practică de foarte mulţi ani. Mirela Voicu l-a vizitat pe Nea Mărin şi i-a aflat câteva secrete.

Ţine cursuri de dans românesc de aproape două decenii însă puţini ştiu de unde a furat meserie artistul atât de apreciat. Nea Mărin o are alături pe fiica sa, Larisa. O tânără care dansează ore întregi fără să obosească. Nea Mărin şi-a adus fata aproape de dans. În stilul propriu. Iar acum Larisa este şi ea profesoară.

Nea Mărin şi-a adus toată familia pe ringul de dans. Chiar şi pe fiul fratelui. Cu aşa profesori, rezultatele nu au întârziat să apară la şcoala lui Nea Marin. Colega nostră, Mirela Voicu, n-a putut să plece din şcoala lui Nea Mărin fără să danseze. E drept, n-a prins un contract afară, dar i-a ieşit o emisiune de poveste. O vedeţi în această seară.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x