Antena Căutare

Limuzină? N-avem! Țociu și Pepe, șoferi de coșmar: "Îmi arată troaca aia de mașină. Eu nici nu știu să conduc așa ceva"

Pepe și Romică Țociu sunt hotărâți să facă tot ce le stă în putință pentru ca afacerea lui Nea Mărin să iasă de data aceasta pe profit, asta după ce în ultima ediție a ieșit în pierdere.

Pepe și Romică Țociu sunt hotărâți să facă tot ce le stă în putință pentru ca afacerea lui Nea Mărin să iasă de data aceasta pe profit, asta după ce în ultima ediție a ieșit în pierdere.

Ei bine, după ce Țociu s-a luptat cu albinele, alături de Sânziana, a venit momentul să facă un duo de excepție cu Pepe, pe partea de "delivery".

Cei doi au fost puși să livreze comenzile venite la restaurant și, bucuroși nevoie mare de faptul că pleacă "la plimbare", planurile le sunt date peste cap de mijlocul de transport pus la dispoziție de nea Mărin.

"Când mi-a arătat troaca aia de mașină... Mă, eu nici nu știu să conduc așa ceva", se arată Romică dezamăgit.

Au, pielea! Țociu și Sânzi, apicultori de voie, de nevoie: "Cu lampadarele alea în cap, parcă eram cosmonauți!"... Credeați că scapă? Andrei și Liviu, fugăriți de Nea Mărin: "Îi sparg toate geamurile, las' că vede el"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x