Antena Căutare

Poftiți la circ, 16 februarie 2021. Nea Marin l-a „pierdut” pe Liviu Vârciu după vizita la Nea Rață

În ediția 23 a emisiunii „Poftiți la circ” de la Antena 1, Nea Marin a dezvăluit despre Liviu Vârciu faptul că este cel mai mare cerșetor din țară, iar motivul este surprinzător.

colaj foto cu Liviu Vârciu la „Poftiți la circ”, cu el în timpul și după vizita la Nea Rață Galerie
Liviu Vârciu a rămas să se benchetuiască împreună cu Nea Rață | Antena 1

Ziua a început în forță pentru vedete, în ediția 23 a emisiunii „Poftiți la circ” de la Antena 1.

Nea Marin s-a dus împreună cu Sandy Medini, Diana Munteanu și Cezar Ouatu să muncească la un siloz, la strâns grâu în saci și la făcut uruială, totul în timp ce Liviu Vârciu, Sony Medini, Giani Kiriță și Roxana Vancea au mers acasă la Nea Rață, unde au săpat pământul și au spălat o combină, dar s-au și distrat pe cinste, cu mese întinse.

Vedetele de la „Poftiți la circ” ediția 23 au mers acasă la Nea Rață

După ce au umplut saci cu porumb și au făcut uruială, vedetele s-au apucat să care baloți. La un moment dat, chiar în timp ce munceau din greu, Nea Marin a primit un telefon cu totul și cu totul neașteptat.

„Trebuie neapărat să îl sun pe Nea Marin și să îi spun că am cunoscut un om tare mișto. Te pup, Nea Marine. E prima oară în viața mea când îți mulțumesc că m-ai trimis la un om atât de mișto. M-a pus la masă, m-a omenit, mi-a dat o băutură, grătarul sfârâie, cianul e cum trebuie, cu toate alea. Mi-a zis că are un hectar de săpat, să pună arpagic. Am luat sapa și să mă vezi cum am săpat tot”, a dezvăluit Liviu Vârciu la telefon.

Citește și: Poftiți la circ, 16 februarie 2021. Roxana Vancea, surprinsă în ipostaze provocatoare atunci când spăla o combină

„Păi atunci noi muncim aici și venim și noi la voi să ne ospătăm”, a fost propunerea făcută de Nea Marin.

Când a auzit că este în „pericol” de-a împărți bucatele cu alții, Liviu Vârciu a și închis telefonul și și-a văzut liniștit de ospăț.

Nea Marin, supărat pe Liviu Vârciu în ediția 23 a emisiunii „Poftiți la circ”

Odată ce au terminat treaba la siloz, acasă la Nea Rață și-au făcut apariția Nea Marin, Sandy Medini, Diana Munteanu și Cezar Ouatu, care au „poftit” la tot binele colegilor lor, tratați regește de Nea Rață.

„Eu știu că Liviu, când găsește un pic căldură la cineva, se dă acolo. Dacă e un pic mai multă mâncare acolo, dacă poate să-i dea niște bani. Cerșetorul numărul unu din țara asta românească ăsta e!”, a dezvăluit Nea Marin despre „fiul” său.

Citește și: Poftiți la circ, 16 februarie 2021. Sony Medini l-a enervat pe Nea Marin. Ce lecție dură i-a dat acesta

De fapt, lui Liviu Vârciu i-a plăcut așa de mult în vizită la Nea Rață încât și-a „renegat” tatăl și a anunțat că el aici vrea să rămână, fiindcă totul e perfect.

Rănit că vadă ce ușor a renunțat „fiul” său la el, Nea Marin a luat-o pe Diana Munteanu și pe Cezar Ouatu și a plecat la o seră, pentru a face rost de cât mai multe legume.

Liviu Vârciu a rămas să se benchetuiască împreună cu Nea Rață, dar și cu Roxana Vancea, Sony Medini și Giani Kiriță. La un moment dat însă, acesta a decis să plece pe urmele lui Nea Marin. Doar că, atunci când l-a sunat, gazda emisiunii „Poftiți la circ” i-a închis telefonul în nas, semn că s-a simțit extrem de trădat de gestul lui Liviu Vârciu.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 23 a emisiunii „Poftiți la circ” cu Nea Marin ca să descoperi și alte faze amuzante.

Pe Nea Marin îl puteți vedea în emisiunea „Poftiți la circ”, difuzată în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30, la Antena 1.

Poftiți la circ, 16 februarie 2021. Roxana Vancea, surprinsă în ipostaze provocatoare atunci când spăla o combină... Poftiți la circ, 16 februarie 2021. Liviu Vârciu și Sony Medini au fost fugăriți și atacați de Nea Marin. Ce a urmat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x