Antena Căutare

Poftiți la circ 2020, ediția 10. Anda Adam l-a „turnat” pe Liviu Vârciu la Nea Marin. Ce a exasperat-o pe divă

În ediția 10 din emisiunea „Poftiți la circ”, Anda Adam a fost atât de enervată de faptul că Liviu Vârciu nu muncește, încât a pus mâna pe telefon și l-a pârât la Nea Marin!

De data aceasta, la circul Bellucci au venit vedete precum Anda Adam, Cosmin Seleși și Ruby, urmând ca mai apoi să își facă apariția și celebrul Dorian Popa.

Așa cum era de așteptat, starurile au avut parte de o trezire extrem de matinală. Nea Marin i-a anunțat să își facă bagajele, fiindcă urmează să plece într-un loc cu totul și cu totul special.

Nea Marin a pus vedetele la muncă în ediția 10 a emisiunii „Poftiți la circ” de la Antena 1

Entuziasmate, vedetele s-au distrat de minune pe drum. Doar că bucuria le-a dispărut de pe chip atunci când au descoperit că au ajuns, de fapt, la circul Bellucci!

După ce au servit micul dejun, Nea Marin a anunțat că el va merge cu Ruby și Cosmin Seleși la cules de cireșe, în timp ce Anda Adam, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au mers la curățat rapane.

citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 10. Ruby și Cosmin Seleși l-au scos din minți pe Nea Marin! Cum a reacționat acesta

Odată ce au ajuns la destinație, Andrei Ștefănescu și Anda Adam s-au apucat de treabă, doar că Liviu Vârciu și-a găsit tot felul de scuze pentru a evita munca. Așa cum era de așteptat, gestul vedetei a înfuriat-o la culme.

„Liviu m-a adus la exasperare. I-am zis o dată, de două ori. Nu curăța deloc. Îl zic lui Nea Marin”, a dezvăluit Anda Adam, extrem de supărată să vadă că ea muncește de zor împreună cu Andrei Ștefănescu, în timp ce Liviu Vârciu stă degeaba.

Anda Adam la pârât pe Liviu Vârciu la Nea Marin

„Mi-a zis că nici nu bine am venit aici și deja sunt turnătoare. Dar îl sun pe Nea Marin, jur. Se uită și nu face nimic, nu lucrează”, a fost nemulțumirea blondei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Supărată, cântăreața a pus mâna pe telefon și l-a sunat imediat pe Nea Marin, ca să-l pârască pe colegul de echipă, care refuză să curețe rapanele.

„Anda e o trădătoare și o sifonară”, a comentat Liviu Vârciu.

citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 10. Liviu Vârciu și Anda Adam, război cu apă în grădina cu mentă! Cum s-a răzbunat diva

Mai întâi, Liviu Vârciu și-a deschis telefonul mobil și a încercat să afle mai multe detalii despre rapane din Marea Neagră. Așa a descoperit faptul că înmulțirea necontrolată a acestora poate afecta alte viețuitoare din ecosystem. Abia atunci, când și-a dat seama că rapanele sunt prădători, Liviu Vârciu și-a făcut curaj să pună mâna pe o furculiță și să se apuce de curățat. Însă nu a trecut mult și una dintre rapane și-a făcut nevoile în mâinile vedetei, spre stupoarea sa.

citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 10. Ruby a fost chinuită din plin de Nea Marin! Ce a pățit în depozitul cu mobilă

Iar ceea ce a urmat a fost mai mult decât amuzant! Intrigat, ba chiar revoltat de ceea ce a ajuns să trăiască, acesta s-a dus să se spele degrabă în mare, dându-și totodată seama că nu va mai putea savura prea curând o porție de rapane cu vin, așa cum făcuse de multe ori până acum.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea „Poftiți la circ” de la Antena 1 ca să savurezi momentul!

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți la circ, difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Invitații speciali vor ajunge să îndeplinească sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor desfășurate la circul Bellucci.

Poftiți la circ 2020, ediția 10. Ruby și Cosmin Seleși l-au scos din minți pe Nea Marin! Cum a reacționat acesta... Poftiți la circ 2020, ediția 10. Liviu Vârciu și Anda Adam, război cu apă în grădina cu mentă! Cum s-a răzbunat diva...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x