Antena Căutare

Poftiți la circ 2020, ediția 10. Liviu Vârciu și Anda Adam, război cu apă în grădina cu mentă! Cum s-a răzbunat diva

Momente savuroase în ediția 10 a emisiunii „Poftiți la circ” de la Antena 1. De data aceasta, Liviu Vârciu și Anda Adam s-au războit cu apă, într-un lan cu mentă.

În această ediție a emisiunii „Poftiți la circ”, Cosmin Seleși, Anda Adam, Ruby și Dorian Popa au acceptat provocarea lansată de Nea Marin!

Prieten bun cu familia Medini, cea care deține circul Bellucci de mai multe generații, Nea Marin a decis să dea o mână de ajutor și a pus vedetele la treabă, pentru ca show-ul să iasă ca la carte!

Anda Adam s-a supărat pe Liviu Vârciu, în ediția 10 a emisiunii „Poftiți la circ” de la Antena 1

Viața de circar nu e una simplă și în spatele oricărui spectacol reușit stau zile întregi de muncă și de sarcini ce trebuie duse la capăt cu succes. Știind acest lucru, gazda emisiunii a convins vedetele să dea o mână de ajutor!

Trezirea s-a dat încă de la primele ore ale dimineții, atunci când Nea Marin a bătut la ușa fiecăruia. Ruby și Cosmin Seleși au fost mai mult decât încântați să îl revadă pe Nea Marin, dar au știut încă din primele momente că viața lor nu o să fie una ușoară.

citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 10. Ruby și Cosmin Seleși l-au scos din minți pe Nea Marin! Cum a reacționat acesta

După ce au terminat treaba la curățat rapane și la cules de cireșe, Nea Marin i-a dat un telefon lui Liviu Vârciu și l-a anunțat că trebuie să meargă la Limanu, pentru a face rost de mentă și de rucola.

Acesta a fost momentul în care Andrei Ștefănescu a venit cu super ideea de-a cumpăra cele cerute de Nea Marin, pentru a evita munca.

Între timp, gazda emisiunii „Poftiți la circ” a mers cu Seleși și cu Ruby la o fabric de mobilă, pentru a face rost de scaune și de mese pentru circul Bellucci, ce urmează să fie puse în hol și folosite de spectatori în timpul pauzelor.

Liviu Vârciu și Anda Adam, război cu apă în ediția 10 a emisiunii „Poftiți la circ”

Cei de la fabrică au garantat că sigură toate cele trebuincioase, dar pentru asta vedetele trebuie să pună mâna la treabă! Fără să stea pe gânduri, Ruby și Cosmin Seleși s-au apucat de treabă.

Între timp, Anda Adam, Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu au ajuns la Limanu, la casa unei doamne care cultivă mentă și rucola! Nici nu a trecut mult și starurile au fost puse la treabă: să ude plantele.

citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 10. Ruby a fost chinuită din plin de Nea Marin! Ce a pățit în depozitul cu mobilă

Doar că nu a trecut mult și între cele trei vedete a început o distracție de zile mari. Fiecare s-a înarmat cu un furtun cu apă și a început o dușuială de zile mari, spre marea distracție a copiilor din jur, care au privit și au filmat totul.

Liviu Vârciu a vrut să se răzbune pe Anda Adam, după ce aceasta l-a pârât la Nea Marin că nu muncește. Practic, el i-a făcut cântăreței o baie în toată regula. A încercat blondina cu păr lung să fugă sau să se ferească, dar nu prea a reușit. Ce a ieșit? Un show de-a dreptul savuros!

citește și: Poftiți la circ 2020. Povestea Circului Belluci, locul unde se desfășoară Poftiți la circ cu nea Marin Barbu

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea „Poftiți la circ” de la Antena 1 ca să savurezi momentul!

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți la circ, difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Invitații speciali vor ajunge să îndeplinească sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor desfășurate la circul Bellucci.

Poftiți la circ 2020, ediția 10. Anda Adam l-a „turnat” pe Liviu Vârciu la Nea Marin. Ce a exasperat-o pe divă... Poftiți la circ 2020, ediția 10. Apariția lui Dorian Popa l-a lăsat mască pe Nea Marin. „Asta-i moda, ăsta-i hâtzul”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x