Antena Căutare

Poftiți la circ 2020, ediția 13. Cum arată Iuliana Luciu în costum de baie, acoperită în întregime de nămol

În fiecare ediție, noi vedete se alătură inițiativei lui nea Marin Barbu de a-și ajuta prietenii din Italia cu spectacolul.

Vedetele din ediția cu numărul 13 a acestui sezon Poftiți la circ sunt Adriana Trandafir, Maria Buză, Mirela Voicu și Iuliana Luciu.

Nea Marin le-a comunicat tutror care este prima misiune pe care o vor avea de îndeplinit și tot el a împărțit grupul în două echipe.

Iuliana Luciu a stârnit fantezii interzise în mințile bărbaților, după ce a fost acoperită în întregime de nămol în ediția 13 a emisiunii Poftiți la circ

Adriana, Mirela și Maria au fost trimise să facă rost de roșii, ardei și dovlecei, iar el, împreună cu Iuliana, Liviu și Andrei au avut misiunea de a merge la Techirghiol pentru o baie de nămol, dar și pentru a face promovare spectacolului organizat de Circul Bellucci.

Pentru Iuliana Luciu, misiunea nu a părut atât de dificilă. Ba din contră, bruneta a profitat la maxim de această activitate și și-a propus să capete un bronz impecabil! Priveliștea a fost una de zile mari, de vreme ce prezentatoarea TV arăta ca o adevărată divă.

Iuliana și-a pus ochelarii de soare și s-a întins pe spate pe o bancă, în razele soarelui, în timp ce nea Marin împreună cu Liviu și Andrei munceau din greu.

''Ei scoteau acolo la nămol pe bandă rulantă. Pe mine nici nu mă interesa cum se extrage nămolul ăsta. Ideea e că mi s-a părut ceva suspect'', s-a gândit ea, care este prezentă pentru a treia oară în cadrul emisiunii lui nea Marin și știe să-l citească pe prezentator.

Iuliana a bănuit bine. Planul lui nea Marin era acela de a o arunca în apă, însă la sugestia lui Liviu Vârciu, acesta și-a schimbat puțin ideea: ''Nu mai bine o aruncăm în nămol?'', a fost ideea artistului.

Împreună, cei trei bărbați au târăt-o pe Iuliana Luciu într-o baie de nămol, însă ea a știut care este cea mai bună răzbunare. Dacă tot s-a murdărit, frumoasa brunetă a început să arunce după ei cu nămol.

Citește și: Vedete din România care au pierdut sarcini. Momentele cumplite prin care au trecut

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți la circ, difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Invitații lui fac activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor desfășurate la circul Bellucci.

Poftiți la circ 2020, ediția 13. Nea Marin, noi metode extreme folosite pentru a-i trezi pe Liviu Vârciu și Andrei Ștefă... Poftiți la circ 2020, ediția 13. O fană înfocată i-a cerut lui Liviu Vârciu să o dea cu nămol. Care a fost reacția artis...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x