Antena Căutare

Poftiți la circ 2020, ediția 13. O fană înfocată i-a cerut lui Liviu Vârciu să o dea cu nămol. Care a fost reacția artistului

Noul sezon Poftiți la circ cu nea Marin Barbu se desfășoară la circul Bellucci, unde se află o familie de italieni cu tradiție în această activitate. După o perioadă grea, ei fac tot ce le stă în putință pentru a livra spectatorilor un show de cea mai bună calitate.

În fiecare ediție, noi vedete se alătură inițiativei lui nea Marin Barbu de a-și ajuta prietenii din Italia cu spectacolul și readucerea pe linia de plutire a Circului Bellucci. Vedetele din ediția cu numărul 13 a acestui sezon Poftiți la circ sunt Adriana Trandafir, Maria Buză, Mirela Voicu și Iuliana Luciu.

Misiunea cu nămol continuă. Nea Marin, însoțit de Iuliana Luciu și ajutoarele sale permanente, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, s-au dotat cu găleți pline de nămol pe care să le distribuie în puncte fixe pe plaja din Mangalia.

În timpul activității lor, nimeni nu se aștepta ca Liviu să fie abordat de o fană înfocată.

Cum a reacționat Liviu Vârciu în momentul în care o fană înfocată i-a cerut să o dea cu nămol în ediția 13 a emisiunii Poftiți la circ

În calea lor a apărut o doamnă, care a avut o cerere specială - a vrut să fie dată cu nămol de către nimeni altul decât fostul solist al trupei L.A: ‘’Nu v-a dat nimeni până acum cum vă dau eu cu nămol’’, s-a amuzat Liviu Vârciu.

Cei doi băieți adoptivi ai lui nea Marin s-au plâns de faptul că au consumat o cantitate mare de nămol pentru a satisface exigențele doamnei, care a insistat ca tot corpul să îi fie acoperit cu nămol: ‘’O găleată pe un picior am dat!’’, a spus cu umor Andrei Ștefănescu.

Doamnele de pe plajă au început să facă o coadă imensă pentru a fi date și ele cu nămol de către nea Marin și ajutoarele sale permanente.

‘’Pe unde mergeam, voia lumea să facă poze cu noi, dar îi și murdăream cu nămol. Tot ce prindeam în cale, ungeam!’’, a spus prezentatorul, dovadă că activitatea lor a avut un real succes.

Citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 12. Liviu Vârciu l-a „jefuit” pe Dorian Popa! Ce a descoperit în rulota artistului

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți la circ, difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

De la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor desfășurate la circul Bellucci, invitații lui ar face orice pentru a-i face pe plac prezentatorului.

Poftiți la circ 2020, ediția 13. Cum arată Iuliana Luciu în costum de baie, acoperită în întregime de nămol... Poftiți la circ 2020, ediția 13. Maria Buză a făcut show total alături de clovnul Maurizio, la Circul Bellucci - VIDEO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x