Antena Căutare

Poftiți la circ 2020, ediția 15. Adriana Trandafir, acrobații la înălțime la 64 de ani. Cum i-a uimit pe toți la final de număr

Adriana Trandafir aduce un număr de acrobație în ediția 15 a emisiunii Poftiți la circ. Actrița a reușit să uimească publicul cu șpagatul de la finalul numărului său.

Iuliana Luciu, Mirela Voicu, Maria Buză și Marin Barbu au rămas impresionați de abilitățile de acrobație ale Adrianei Trandafir, care a reușit să facă pe scena circului Bellucci un spectacol în adevăratul sens al cuvântului.

Înainte de a lăsa publicul cu gura căscată, Adriana Trandafir a avut un moment pentru cei mici. Aceasta a cântat o piesă în italiană pentru copii și a adus pe scenă toată bucuria din lumea, însă nimeni nu s-a așteptat la ceea ce o să urmeze.

Deși a urcat cu foarte multe emoții, Adriana Trandafir nu a simțit nicio secundă teama că va cădea de la înălțime, ci că va strica spectacol din această seară.

Actrița a avut un curaj senzațional și a învățat să zboare la propriu, cât și la figurat pe scena circului Bellucci. Nimeni nu s-a așteptat la așa ceva, iar momentul a fost cireașa de pe tort.

Citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 14. Nea Marin le-a trimis la bucătărie, însă Adriana Trandafir și Iuliana Luciu au avut alte planuri

Momentul a fost unul spectaculos, chiar și nea Marin a rămas uimit de șpagatul pe care l-a făcut Adriana la finalul numărului său. La cei 64 de ani, actrița a demostrat tuturor că are sufletul, cât și corpul foarte tânăr.

"Nimeni nu se aștepta ca Adriana să facă acest număr, mai ales, să facă șpagatul", a spus Iuliana Luciu, vizibil surprinsă de momentul colegei sale.

Adriana Trandafir a generat o avalanșă de aplauze cu acrobațiile sale

Publicul, cât și colegii actriței au rămăs cu gura căscată și au stat cu sufletul la gură pe întreg momentul acesteia. Faptul că Adriana Trandafir a reușit să facă acest număr de acrobație, în special șpagatul de la final, i-a uimit pe toți, deși a repetat o singură dată înainte de a se urca pe scenă.

Chiar și oamenii de la circ au aplaudat-o cu forță și au adus la adresa ei numai cuvinte de laudă pentru ceea ce știe să facă.

"Eram pur și simplu șocată. A făcut o singura repetiție, o singură repetiție!",a spus Mirela Voicu, surprinsă.

Adriana Trandafir a făcut spectacol pe scena circului Bellucci. Deși numărul a părut atât de ușor, actrița a mărturisit că este foarte greu să realizezi un astfel de spectacol, în general viața de artist de circ este una dificilă, dar extrem de frumoasă și palpitantă.

Citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 14. Iuliana Luciu, spectacol total pe barcă. A renunțat la haine și s-a arătat în toată splendoarea

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea „Poftiți la circ” de la Antena 1 ca să savurezi momentul!

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți la circ, difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Invitații speciali vor ajunge să îndeplinească sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor desfășurate la circul Bellucci.

Poftiți la circ 2020, ediția 15. Săritura care a făcut-o pe Iuliana Luciu să tremure de emoții. Cum s-a descurcat... Poftiți la circ 2020, ediția 15. Povestea emoționantă a Andreei Chelaru. Cum a reușit să ajungă în cărucior cu rotile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x