Antena Căutare

Poftiți la circ 2020, ediția 3. Cum a reacționat nea Marin când a fost lovit cu o ceapă în frunte: „A început să curgă sângele"

Conflictele între nea Marin și Liviu și Andrei s-au întețit în ediția 3 a noului sezon Poftiți la circ. De la șicane, cei trei au ajuns la lovituri care au lăsat urme.

Vedetele care au deschis sezonul Poftiți la circ 2020 sunt Margherita de la Clejani, Marian Drăgulescu, Jean de la Craiova și Edi Stancu. Alături de aceștia, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu sunt ajutoarele permanente ale lui nea Marin.

În ediția 3 Poftiți la circ, ceea ce a început cu o simplă șicană între Liviu și Andrei și nea Marin, s-a terminat cu cepe în frunte și geamuri sparte.

Nea Marin și echipa sa de vedete au mers să muncească în gospodăria unei familii, pentru a primi produse în schimb. De la o șicană a pornit un real război între nea Marin și cele două ajutoare ale sale, Liviu și Andrei.

Citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 1. Melodia pe care Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu o ascultă înainte să se întâlnească cu nea Marin

Vrând „să-i aplice o corecție” lui Liviu, nea Marin s-a îndreptat spre el, deși Liviu îl amenințase că îl va lovi cu o ceapă, dacă mai face un pas.

Liviu Vârciu l-a lovit pe nea Marin cu o ceapă în frunte, în ediția 3 Poftiți la circ

Liviu Vârciu s-a ținut de cuvânt și l-a lovit drept în frunte pe nea Marin, care se apropia de el cu o sapă în mână:

„Mi-a dat tare de tot! În clipa în care mi-a dat cu ceapa am văzut negru în fața ochilor”, a exclamat nea Marin.

„Eu am vrut să-i dau în picior. Dar nu știu cum am nimerit în cap”, a spus Liviu Vârciu la testimonal.

Nea Marin nu a cedat în războiul cu Liviu și Andrei și, vrând să iasă victorios, a spart cu sapa geamul camerei în care băieții se refugiaseră.

Liviu și Andrei, accidentați de geamul spart de nea Marin: „A început să curgă sânge”

La această mișcare Liviu și Andrei, care țineau de ușă, nu s-ar fi așteptat. Cei doi au fost răniți pe brațe de cioburile care au sărit în momentul în care nea Marin a spart geamul ușii.

Citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 1. Prima bătaie luată de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu de la nea Marin. Care a fost motivul

„Am trăit s-o văd și pe asta. În scandalul ăla, în cearta aia mare, nea Marin a spart și un geam peste ei. Am zis că e groasă”, a comentat Jean de la Craiova întâmplarea la care a fost martor.

Liviu și Andrei nu au scăpat neaccidentați din acest „război” cu nea Marin.

„A început să curgă sânge”, au observat cei doi băieți, privindu-și brațele.

Liviu Vârciu și-a amintit de un episod din trecut mai grav, când a căzut un geam pe el:

„Nu poate nea Marin să spargă geamuri cât pot eu să sângerez”, a concluzionat Liviu Vârciu.

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți la circ, difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Invitații speciali vor ajunge să îndeplinească sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor desfășurate la circul Bellucci.

Poftiți la circ 2020, ediția 3. Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu i-au cerut iertare în genunchi lui nea Marin. Ce i-au ... Poftiți la circ 2020, ediția 3. Cum a reacționat Jean de la Craiova când s-a întâlnit cu un nudist în Vama Veche...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x