Antena Căutare

Poftiți la circ 2020, ediția 9. Jorge s-a împrietenit cu ”cel mai pervers cocoș”. Ce i-a făcut pasărea

În ediția a 9-a a emisiunii „Poftiți la circ” de la Antena 1, Jorge și-a găsit un tovarăș de joacă obraznic. Ce a putut să i se întâmple invitatului

După curățenia de la hotel, echipa s-a strâns să meargă la o fermă aflată la 15 km de stațiunea Saturn pentru a face rost de mai multe produse, printre care roșii, ardei, castraveți, brânză, tot ce le pot da sătenii.

Anul acesta, Nea Marin s-a întors în forță la mare și și-a pus în cap să dea o mână de ajutor prietenilor de la Circo Bellucci. Cu alai de vedete și cu multă ambiție, liderul emisiunii s-a pus pe multă treabă și organizează săptămână de săptămână un spectacol memorabil.

După câteva ore de treabă la fermă, Jorge a luat o mică pauză și s-a gândit să se relaxeze alături de un tovarăș năzdrăvan: un cocoș.

Citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 9. Romică Țociu și Ana Maria Crudu, șocați de mâncarea păunilor. Cu ce se hrănesc păsările

Ce a făcut pasărea după ce a ajuns în poala vedetei

Invitatul a făcut selfie cu vietatea înaripată și s-a jucat cu ea până a obosit nițel. Momentul dintre cei doi nu s-a terminat pentru că bietul cocoș nu voia să-l mai părăsească pe cântăreț. S-a așezat cuminte în poala lui și a rămas acolo chiar dacă Jorge voia să-l alunge.

După repetatele "insitențe" ale lui Jorge, ca pasărea să îl lase în pace, cocoșul l-a ascultat. L-a lăsat în pace, dar înainte să coboare i-a făcut o surpriză deloc plăcută. Zburătoarea și-a lăsat nevoile în poala invitatului, care a fost tare supărat în urma incidentului: "Eu te țin în brațe și tu asta-mi faci? Nu mai sunt prieten cu coco, m-a nenorocit!".

Nea Marin este încrezător în ceea ce echipa lui de vedete va realiza în această săptămână, la Poftiți la Circ: "În această săptămână cred că vom face lucruri frumoase, pentru că echipa, zic eu, e echilibrată".

Citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 9. Daniela Crudu, îngrozită la o fermă de animale. Ce a pus-o Nea Marin să facă

Jorge a impresionat seara trecută cu un număr senzațional la circ. Exercițiul nu a fost deloc simplu, dar cu toate acestea el și cu partenera sa, Tatiana, au creat un show cu totul senzațional, care a lăsat cu gurile căscate întreaga echipă, dar și publicul.

Artistul și-a executat numărul pe hitul său "Nimeni nu-i perfect" și a încheiat momentul în ropote de aplauze atât din partea publicului, cât și din partea colegilor.

"Singurul moment cât am început să tremur a fost după ce s-a terminat, de la încărcătura momentului. Super adrenalină!", a spus Jorge seara trecută, după ce a ieșit de pe scena circului Bellucci.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 9 a emisiunii „Poftiți la circ”, de la Antena 1, ca să savurezi din plin momentul.

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți la circ, difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Invitații speciali vor ajunge să îndeplinească sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor desfășurate la circul Bellucci.

Poftiți la circ 2020, ediția 9. Ce-a pățit Daniela Crudu când a vrut să ”călărească” un tractor... Poftiți la circ 2020, ediția 9. Cum convinge Daniela Crudu bărbații de pe plajă să vină la circ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x