Antena Căutare

Poftiți la circ 2020, ediția 9. Sosia lui Romică Țociu, pusă la muncă de Nea Marin

În ediția a 9-a a emisiunii „Poftiți la circ” de la Antena 1, Romică Țociu apelează la un truc memorabil pentru a scăpa de muncă. Vedeta o aduce în "scenă" pe sosia sa și își păcălește toți colegii

Istovit de muncă, Romică Țociu caută tot felul de metode să scape nițel de muncă. De această dată a pus în aplicare un plan la care nimeni nu s-ar fi așteptat vreodată. Vedeta și-a pus sosia la treabă, la „Poftiți la circ”, ca el să se poată relaxa în liniște.

Romică și-a cunoscut sosia în anul 2018 în cadrul show-ului culinar ”Chefi la cuțite”, iar de atunci cei doi au păstrat legătura.

Vasile Roșu este viceprimarul orașului Broșteni, iar asemănarea sa evidentă cu Romică Țociu l-a adus, de foarte multe ori, în postura de a da sute de autografe în locul actorului.

Vasile Roșu nu este pentru prima dată în fața camerelor de filmat, acesta a fost și la ”Chefi la cuțite” pregătit să-i impresioneze pe chefi, nu prin aspectul său de sosie a lui Romică Țociu, ci prin preparatul pe care l-a pus în farfurii.

Iată că prietenul la nevoie se cunoaște, iar domnul Vasile i-a sărit în ajutor lui Romică.

Citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 9. Romică Țociu, fugărit cu berea în mână de Nea Marin. Ce i-a făcut când l-a prins

Sosia lui Romică Țociu, pusă la muncă de Nea Marin

Domnul viceprimar Vasile tunde iarba, iar Nea Marin stă cu gura pe el să facă treaba cât mai bine. Din senin apare și Romică, care a tras chiulul cam mult timp și îl "întâmpină" pe lider cu o palmă peste ceafă.

"Unde ai fost, mă, până acum? Mi-ai adus sosia?", strigă Nea Marin.

Așa cum ne-a obișnuit deja, liderul emisiunii „Poftiți la circ” nu ratează vreo ocazie ca să își „chinuie” vedetele, iar Romică își merita o pedeapsă bună. Acesta a luat furtunul cu apă și l-a udat din cap până în picioare pe invitatul său care se ține de șotii.

Emisiunea din această seară este dedicată în memoria fostului participant la „Poftiți la circ” și viceprimar al orașului Broșteni, Vasile Rusu, care a încetat din viață anul trecut la vârsta de 54 de ani. (IN MEMORIAM VASILE RUSU 1966-2020).

Anul acesta, Nea Marin s-a întors în forță la mare și și-a pus în cap să dea o mână de ajutor prietenilor de la Circo Bellucci. Cu alai de vedete și cu multă ambiție, liderul emisiunii s-a pus pe multă treabă și organizează săptămână de săptămână un spectacol memorabil.

Ctește și: Poftiți la circ 2020, ediția 9. Romică Țociu și Ana Maria Crudu, șocați de mâncarea păunilor. Cu ce se hrănesc păsările

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți la circ, difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Invitații speciali vor ajunge să îndeplinească sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor desfășurate la circul Bellucci.

Poftiți la circ 2020, ediția 9. Cum convinge Daniela Crudu bărbații de pe plajă să vină la circ... Poftiți la circ 2020, ediția 9. Daniela Crudu, scârbită de pește. Cum a putut să ”curețe” un guvid...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x