Antena Căutare

Poftiți la circ, 23 februarie 2021. Nea Marin, enervat la culme la repetițiile de dans. Cum a reacționat i-a uimit pe toți

Poftiți la circ, 23 februarie 2021. În ediția a 26-a a emisiunii „Poftiți la circ” de la Antena 1, invitații au fost puși să facă parte din spectacolul ținut de Circo Bellucci, iar Liviu Vârciu i-a cam stricat treaba lui Nea Marin: ”Totul până la dans!”

Poftiți la circ, 23 februarie 2021. Nea Marin, enervat la culme la repetițiile de dans. Cum a reacționat i-a uimit pe toți Galerie
Nea Marin, enervat la culme la repetițiile de dans. Cum a reacționat i-a uimit pe toți

În această săptămână la „Poftiți la circ” este mult de muncă, iar invitații trebuie să participe și la spectacolul realizat de Circo Bellucci. Pentru o seară ca la carte, echipa depune eforturi în fiecare zi cu scopul de a realiza toate sarcinile date.

Partea cea mai grea vine atunci când invitații sunt nevoiți să învețe mișcări pe care componenții trupei de circ le-au deprins în ani de antrenamente. Nea Marin depune eforturi foarte mari pentru a-i învăța pe invitații săi mișcări de dans, iar Liviu Vârciu pare să nu dea prea multă importanță străduinței liderului său.

Citește și: Poftiți la circ, 23 februarie 2021. Treaba care l-a înspăimântat chiar și pe fiorosul ”pitbull”. Ce l-a trimis Nea Marin să facă

Nea Marin și-a ieșit din fire! Presiunea l-a acaparat pe liderul emisiunii Poftiți la circ

Atunci când timpul este scurt și are multe de făcut, Nea Marin intră într-o stare de tensiune greu de controlat, din care este greu să îl scoți, mai ales dacă lucrurile merg greșit sau cineva se încurcă.

Acesta s-a enervat foarte tare, iar fiica sa, Larisa, a încercat să-l liniștească, însă nu a reușit: "Toată presiunea e pe mine. Bine că ați venit și voi să vedeți cum e", spune Nea Marin.

Nu oricine se pricepe la dansul popular și nu oricine reține cu ușurință, iar apariția lui Liviu a fost cireașa de pe tort: "Eu ce să fac la reperiții că eu știu, eu cunosc toate dansurile astea populare", spune cu ironie acesta.

Citește și: Poftiți la circ, 23 februarie 2021. Cum a enervat-o Liviu Vârciu pee fata cea mare a lui Nea Marin. Ce a făcut pe barcă

Nea Marin a sărit la el cu un băț din lemn: "Băi da lasă-ne, Liviule, lasă-ne!!". Acum că a reușit să "elimine" factorii perturbatori, coregraful de muzică populară își reia munca.

"Când e vorba de dans și de repetiții tata se transformă. Când intrăm în sală, nu mai ești nici fiică, nu mai ești nici nepot, nici rudă, nu mai ești nimic. Totul până la dans!", spune fata cea mare a lui Nea Marin, Dana.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 26 a emisiunii „Poftiți la circ”, de la Antena 1, ca să savurezi din plin momentul.

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți la circ, difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Citește și: Poftiți la circ, 23 februarie 2021. Larisa, fiica lui Nea Marin, în lacrimi. Ce a povestit despre copilăria ei

Invitații speciali vor ajunge să îndeplinească sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor desfășurate la circul Bellucci.

Noul sezon "Poftiți la circ" cu nea Marin Barbu se desfășoară la circul Bellucci, unde se află o familie de circari cu tradiție în această activitate. Familia italiană Bellucci crede în tradiție și în valorile moștenite de la generațiile anterioare, pentru a livra spectatorilor un show de cea mai bună calitate.

Poftiți la circ, 23 februarie 2021. Larisa, fiica lui Nea Marin, în lacrimi. Ce a povestit despre copilăria ei... Poftiți la circ, 23 februarie 2021. Liviu Vârciu și Sonny au încercat să se ascundă de Nea Marin, dar au plătit scump...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x