Antena Căutare

Poftiți la circ, 23 februarie 2021. Nicolai Tand se strecoară complet într-un balon imens. Show total la circ

Poftiți la circ, 23 februarie 2021. Cu alai de vedete și cu multă ambiție, Nea Marin s-a pus pe multă treabă și organizează săptămână de săptămână un spectacol memorabil.

Poftiți la circ, 23 februarie 2021. Nicolai Tand se strecoară complet într-un balon imens. Show total la circ Galerie
Nicolai Tand se strecoară complet într-un balon imens. Show total la circ

Anul acesta, Nea Marin s-a întors în forță la mare și și-a pus în cap să dea o mână de ajutor prietenilor de la Circo Bellucci. În această seară se repetă mult, se lasă cu ședințe multe și cu mese rotunde!

Cum spectacolul se cere cu "de toate", Nea Marin depune eforturi pentru a verticaliza situația, căci băieții preferă relaxarea, nu munca. Avem "de toate" în cantități nemăsurate, căci dacă este circ, atunci să fie cu ritm a la Nea Marin!

Citește și: Poftiți la circ, 23 februarie 2021. Liviu Vârciu și Sonny au încercat să se ascundă de Nea Marin, dar au plătit scump

Invitații depun eforturi considerabile pentru realizarea unor memente de excepție la Circul Belluci. Partea cea mai grea vine atunci când invitații sunt nevoiți să învețe mișcări pe care componenții trupei de circ le-au deprins în ani de antrenamente. Însă nu toate momentele sunt dificile, unele sunt chiar amuzante și ușor de reținut!

Citește și: Poftiți la circ, 23 februarie 2021. Treaba care l-a înspăimântat chiar și pe fiorosul ”pitbull”. Ce l-a trimis Nea Marin să facă

Nicolai Tand, show într-un balon imens, la Circul Belluci

Dani și Nicolai au avut un număr în care au intrat cu totul într-un balon și au ieșit din el într-un mod inedit. Pentru Nicolai, însă, lucurile au fost foarte ușoare, pasionat de "aventură", invitatul a reușit să facă un număr excepțional cu Dani, la înălțime.

Exercițiul nu a fost deloc simplu, dar cu toate acestea el și cu partenerul său de circ, Dani, au creat un show cu totul senzațional, care a lăsat cu gurile căscate întreaga echipă, dar și publicul.

În foarte scurt timp, Nicolai Tand a învățat tehnicile și a pus în scenă un moment senzțional.

Citește și: Poftiți la circ, 23 februarie 2021. Cum a enervat-o Liviu Vârciu pee fata cea mare a lui Nea Marin. Ce a făcut pe barcă

"Cel mai genial număr din spectacol a fost de departe numărul lui Nicolai", spune Larisa, fiica cea mică a lui Nea Marin.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 26 a emisiunii „Poftiți la circ”, de la Antena 1, ca să savurezi din plin momentul.

Noul sezon "Poftiți la circ" cu nea Marin Barbu se desfășoară la circul Bellucci, unde se află o familie de circari cu tradiție în această activitate. Familia italiană Bellucci crede în tradiție și în valorile moștenite de la generațiile anterioare, pentru a livra spectatorilor un show de cea mai bună calitate.

Citește și: Poftiți la circ, 23 februarie 2021. Larisa, fiica lui Nea Marin, în lacrimi. Ce a povestit despre copilăria ei

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți la circ, difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Invitații speciali vor ajunge să îndeplinească sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor desfășurate la circul Bellucci.

Poftiți la circ, 23 februarie 2021. Liviu Vârciu și Sonny au încercat să se ascundă de Nea Marin, dar au plătit scump... Poftiți la circ, 23 februarie 2021. Nea Marin, pentru prima dată pe scenă alături de fiice și nepot. Ce show spectaculos...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x