Antena Căutare

Poftiți la circ, 24 februarie 2021. Cine se va ocupa de ultima zi la circ. Nea Marin a desemnat chiar el noul șef

Poftiți la circ, 24 februarie 2021. Pentru ultima seară de spectacol, orarul este foarte încărcat, iar toți invitații au de făcut o mulțime de sarcini. Pe cine a desemnat Nea Marin să se ocupe de ultima zi de circ.

Poftiți la circ, 24 februarie 2021. Cine se va ocupa de ultima zi la circ. Nea Marin a desemnat chiar el noul șef Galerie
Cine se va ocupa de ultima zi la circ. Nea Marin a desemnat chiar el noul șef

Nea Marin are o muncă foarte grea de făcut, trebuie să îi țină în frâu pe toți invitații și să facă la finalul unei zile un spectacol de excepție. Munca și profesionalismul l-au definit mereu pe coregraful de muzică populară, considerat unul dintre cei mai buni artiști în domeniul său de lucru.

În seara aceata, muncile parcă s-au înmulțit șia sta pentru că este ultima seară de circ. Orarul este foarte încărcat, iar echipa trebuie să facă față provocărilor care vin din toate părțile.

Cine este noul șef la Poftiți la circ

Și pentru că vrea perfecțiune atât la muncă, cât și pe scenă, Nea Marin are reguli stricte și vrea ca totul să iasă ca la carte. Atunci când cineva perturbă mersul lin al lucrurilor, primește o corecție binemeritată.

Citește și: Poftiți la circ, 23 februarie 2021. Larisa, fiica lui Nea Marin, în lacrimi. Ce a povestit despre copilăria ei

Liviu Vârcu a revenit la plajă, alături de Nea Marin, după escapada la București și îi face inventarul "ajutorului" liderului său: "Te-am ajutat cu Bellucci, te-am ajutat cu neamurile, cu finii, cu unchii, cu nepoții... Nu mai vin, băăă, că mi-a crescut mustața de când te suport!", spune Liviu Vârciu.

Nea Marin nu îl ia în serios și îi spune că echipa are în plan organizarea unei petreceri pe plajă, cu foc, și a luat hotărârea de a-l "responsabiliza" chiar pe el: "De toată petrecerea asta, că tot este ultima zi din acest sezon, se ocupă băiatul meu", spune Nea Marin.

Anul acesta, Nea Marin și-a trecut în palmares încă un succes la Circul Bellucci. Spectacolul de final devine primordial pentru atenția liderului emisiunii, iar tot sufletul său îl pune în dansurile ce vor lua scena cu asalt.

Citește și: Poftiți la circ, 23 februarie 2021. Nea Marin, enervat la culme la repetițiile de dans. Cum a reacționat i-a uimit pe toți

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 27 a emisiunii „Poftiți la circ”, de la Antena 1, ca să savurezi din plin momentul.

Nea Marin s-a născut satul Conțești, în județul Teleorman și de mic a avut o pasiune pentru dans. La doar 15 ani, liderul emisiunii a devenit coregraf al Ansambului Faur din București, iar apoi a câștigat numeroase premii cu echipa de dans “Căluşarii din Conţeşti”.

Nea Marin, pe numele său real Marin Barbu, este un cunoscut coregraf și dansator de muzică populară, care a făcut carieră în televiziune datorită carismei și talentului. Acum, dă o mână de ajutor pritenilor de la Circul Bellucci și face un spectacol de excepție.

Citește și: Poftiți la circ, 23 februarie 2021. Nea Marin, pentru prima dată pe scenă alături de fiice și nepot. Ce show spectaculos au făcut

Nea Marin s-a întors în forță la mare și și-a pus în cap să dea o mână de ajutor prietenilor de la Circo Bellucci. Cu alai de vedete și cu multă ambiție, liderul emisiunii s-a pus pe multă treabă și organizează săptămână de săptămână un spectacol memorabil.

Aflată la a treia generație de circari, familia Bellucci crede în tradiție și în valorile moștenite de la generațiile anterioare, pentru a livra spectatorilor un show de cea mai bună calitate.

Invitații speciali vor ajunge să îndeplinească sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor desfășurate la circul Bellucci.

Poftiți la circ, 24 februarie 2021. Nea Marin, enervat la culme de Oase. Un singur cuvânt l-a scos din minți... Poftiți la circ, 24 februarie 2021. Larisa, fiica lui Nea Marin, copleșită de emoții la fermă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x