Antena Căutare

Poftiți la circ, 24 februarie 2021. Cum face Liviu Vârciu shaorma. Cine l-a obosit în bucătărie mai tare decât Nea Marin

Poftiți la circ, 24 februarie 2021. În această seară, Liviu se va ocupa de organizarea petrecerii care va avea loc pe plajă, după spectacol, iar pentru asta trebuie să procure alimente!

Poftiți la circ, 24 februarie 2021. Cum face Liviu Vârciu shaorma. Cine l-a obosit în bucătărie mai tare decât Nea Marin Galerie
Cum face Liviu Vârciu shaorma. Cine l-a obosit în bucătărie mai tare decât Nea Marin

Muncile s-au înmulțit la Poftiți la Circ, de la organizare strictă, numere de circ greu de executat, dansuri poulare complexe, pnă la organizarea petrecerilor. Orarul este foarte încărcat, iar echipa trebuie să facă față provocărilor care vin din toate părțile și mai ales să obțină ceea ce are nevoie pentru a încheia seara într-un ritm spectaculos.

Și pentru că vrea perfecțiune atât la muncă, cât și pe scenă, Nea Marin are reguli stricte și vrea ca totul să iasă ca la carte, motiv pentru care l-a trimis pe "fiul său" să se ocupe de petrecere, dar și de obținerea celor necesare organizării acesteia.

Citește și: Poftiți la circ, 24 februarie 2021. Nea Marin, enervat la culme de Oase. Un singur cuvânt l-a scos din minți

Liviu trebuie să facă rost de mâncare, iar pentru asta este nevoit, ca de fiecare dată, să muncească! Acum, invitatul emisiunii învață cum să facă shaorma.

Liviu Vârciu, obosit de supervizorul său, o doamnă de la shaormerie

Shaorma este delicioasă și pare simplu de făcut, însă și acolo există mici secrete pentru o rețetă reușită. Liviu este stângaci și este, totodată, presat de supervizorul său, o tânără doamnă care îi supraveghează și îi învață tainele shaormeriei. Vedeta emisiunii spune că l-a obosit mai tare decât a făcut-o Nea Marin: "M-a obosit atât de tare cât nu m-a obosit Nea Marin într-un sezon. M-a obosit asta mică!", spune Liviu.

Prima încercare la shorma a fost nereușită, Liviu a ars lipia în totalitate și a rispit o parte din ingrediente, deși supervizorul său l-a atenționat că nu face ceea ce trebuie și nici nu se mișcă în ritmul potrivit: "De unde să știu că dacă o lași mai mult de 35 de secunde se arde!?", spune Liviu.

Citește și: Poftiți la circ, 24 februarie 2021. Nea Marin, transformat la repetiții înainte de marea finală la circ

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 27 a emisiunii „Poftiți la circ”, de la Antena 1, ca să savurezi din plin momentul.

Nea Marin s-a născut satul Conțești, în județul Teleorman și de mic a avut o pasiune pentru dans. La doar 15 ani, liderul emisiunii a devenit coregraf al Ansambului Faur din București, iar apoi a câștigat numeroase premii cu echipa de dans “Căluşarii din Conţeşti”.

Pe numele său real, Marin Barbu este un cunoscut coregraf și dansator de muzică populară, care a făcut carieră în televiziune datorită carismei și talentului. Acum, dă o mână de ajutor pritenilor de la Circul Bellucci și face un spectacol de excepție.

Nea Marin s-a întors în forță la mare și și-a pus în cap să dea o mână de ajutor prietenilor de la Circo Bellucci. Cu alai de vedete și cu multă ambiție, liderul emisiunii s-a pus pe multă treabă și organizează săptămână de săptămână un spectacol memorabil.

Citește și: Poftiți la circ, 24 februarie 2021. Cine se va ocupa de ultima zi la circ. Nea Marin a desemnat chiar el noul șef

Aflată la a treia generație de circari, familia Bellucci crede în tradiție și în valorile moștenite de la generațiile anterioare, pentru a livra spectatorilor un show de cea mai bună calitate.

Invitații speciali vor ajunge să îndeplinească sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor desfășurate la circul Bellucci.

Poftiți la circ, 24 februarie 2021. Larisa, fiica lui Nea Marin, copleșită de emoții la fermă... Poftiți la circ, 24 februarie 2021. Sindromul de care a suferit Larisa. Dieta imposibilă pe care a fost forțată s-o urme...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x