Antena Căutare

Poftiți la circ, 24 februarie 2021. Diferența dintre Oase și Liviu Vârciu. Ce a avut curajul să-i facă vedeta lui Nea Marin

Poftiți la circ, 24 februarie 2021. Oase a venit în locul lui Liviu Vârciu să dea o mână de ajutor la circ și a fost primit cu bucurie de Nea Marin, dar și de toată echipa.

Poftiți la circ, 24 februarie 2021. Diferența dintre Oase și Liviu Vârciu. Ce a avut curajul să-i facă vedeta lui Nea Marin Galerie
Diferența dintre Oase și Liviu Vârciu. Ce a avut curajul să-i facă vedeta lui Nea Marin

De data aceasta Liviu Vârciu, nu este în emisiune! Acesta a avut o urgență la București și a fost nevoit să plece pentru scurt timp. În locul lui, însă, a venit un invitat de seamă. Oase a sosit în locul său să dea o mână de ajutor și a fost întâmpinat cu brațele deschise.

Și cum e mult de muncă, Oase nu a avut timp să se bucure de mare că a intrat imediat în pâine, coordonat fiind de liderul emisiunii Nea Marin, care are multă bază în el.

Noul sezon "Poftiți la circ" cu Nea Marin Barbu se desfășoară la circul Bellucci, unde se află o familie de circari cu tradiție în această activitate. Familia italiană Bellucci crede în tradiție și în valorile moștenite de la generațiile anterioare, pentru a livra spectatorilor un show de cea mai bună calitate.

Oase nu este unul dintre cei mai ascultători "ucenici" și mai face mici năzbâtii pe care Nea Marin le taxează ori de câte ori are ocazia.

Citește și: Poftiți la circ, 23 februarie 2021. Fiica lui Nea Marin, ieșire nervoasă la circ. Ce i-au făcut circarii a supărat-o la culme

Ce a avut curajul să-i facă Oase lui Nea Marin

Oase a fost pus la treabă într-un hotel de Nea Marin, iar el l-a închis pe balcon: "Eu l-am închis pe balcon, exact cum ar fi făcut și Liviu, mă dar el (n.r Nea Marin) a luat scrumiera în mână să dea în geam și i-am deschis. Ei, asta este diferența dintre mine și Liviu, el nu ar fi deschis, sigur!", spune Oase.

Nea Marin a început să numere până la cinci și i-a făcut semn că va sparge geamul: "Tu știi că eu la cinci dădeam!? Tu nu știi că eu sunt spărgătorul de geamuri", spune Nea Marin.

Citește și: Poftiți la circ, 23 februarie 2021. Larisa, fiica lui Nea Marin, în lacrimi. Ce a povestit despre copilăria ei

Oase l-a crezut în stare să spargă geamul și a luat hotărârea de a nu-l mai chinui pe liderul emisiunii pentru a nu se pricopsi cu vreo belea pe cap.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 27 a emisiunii „Poftiți la circ”, de la Antena 1, ca să savurezi din plin momentul.

Nea Marin s-a născut satul Conțești, în județul Teleorman și de mic a avut o pasiune pentru dans. La doar 15 ani, liderul emisiunii a devenit coregraf al Ansambului Faur din București, iar apoi a câștigat numeroase premii cu echipa de dans “Căluşarii din Conţeşti”.

Nea Marin, pe numele său real Marin Barbu, este un cunoscut coregraf și dansator de muzică populară, care a făcut carieră în televiziune datorită carismei și talentului. Acum, dă o mână de ajutor pritenilor de la Circul Bellucci și face un spectacol de excepție.

Citește și: Poftiți la circ, 23 februarie 2021. Nea Marin, pentru prima dată pe scenă alături de fiice și nepot. Ce show spectaculos au făcut

Aflată la a treia generație de circari, familia Bellucci crede în tradiție și în valorile moștenite de la generațiile anterioare, pentru a livra spectatorilor un show de cea mai bună calitate.

Nea Marin s-a întors în forță la mare și și-a pus în cap să dea o mână de ajutor prietenilor de la Circo Bellucci. Cu alai de vedete și cu multă ambiție, liderul emisiunii s-a pus pe multă treabă și organizează săptămână de săptămână un spectacol memorabil.

Invitații speciali vor ajunge să îndeplinească sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor desfășurate la circul Bellucci.

Poftiți la circ, 23 februarie 2021. Fiica lui Nea Marin, ieșire nervoasă la circ. Ce i-au făcut circarii a supărat-o la ... Poftiți la circ, 24 februarie 2021. Nea Marin, transformat la repetiții înainte de marea finală la circ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x